LifeStyle

High Heels High Hopes, primul Society Club din Romania a fost lansat

4H este un proiect social menit sa ofere un cadru de socializare atat in vederea dezvoltarii profesionale, cat si a celei personale.

Clubul se adreseaza oamenilor talentati, inspirati, care au nevoie de suport, indiferent de forma acestuia, oameni pe care clubul si-a propus sa ii aduca mai aproape de ceea ce inseamna notorietate, recunoastere.

In acest sens, clubul va organiza o serie de evenimente ce se doresc a fi o oportunitate  de intalnire a unor reprezentanti ai generatiei actuale de antreprenori cu cea a potentialilor viitori mici antreprenori. Clubul va facilita aceste contacte, va oferi transfer de cunostinte, consiliere din partea specialistilor, intr-un cadru relaxat, prietenos.

De asemenea, clubul isi doreste sa aduca noi abordari asupra unor mentalitati invechite, a unor preconceptii care ii afecteaza pe multi dintre noi, sa deschida noi perspective.

“Ne dorim foarte mult sa crestem alaturi de oameni care sa impartseasca cu noi aceleasi valori. Clubul nostru vizeaza oamenii inspirati si iubitori de frumos, puternici, care vor  impartasi din talentele lor si ii vor impulsiona pe ceilalti.

Vom invita sa vorbeasca despre vietile, implinirile, dar si neimplinirile lor, oameni care sa ne inspire, sa ne dea curaj si sa ne alunge prejudecatile.Cred ca cu totii avem nevoie de modele in care sa ne regasim, care sa ne dea curaj si care sa ne inspire.” a decarat Livia Dila.

“Cred in acest proiect pe care l-am initiat. Desi poate parea idealist, el este unul ambitios si realist, ce si-a propus sa descopere oameni valorosi de care putem fi mandri. Ca orice proiect si acesta s-a nascut dintr-o nevoie pe care am identificat-o, si anume, ca exista o criza a valorilor in societatea actuala. Cred ca e de datoria noastra, a fiecaruia dintre noi sa incercam sa o estompam prin aducerea in centrul atentiei a unor oameni care merita sa aiba recunoasterea celorlati si vizibilitatea cuvenita. Speram ca oameni cat mai multi si cat mai puternici sa ni se alature in acest demers.” a declarat Tatiana Ernuteanu.

Momentul artistic al evenimentului a fost sustinut de talentatele actrite: Letitia Vladescu, Xing Elena Ling, Iuliana Calinescu, Ioana Ancea, Alexandra Salceanu, Raluca Ghervan si Sergiu Flesner, printr-un fragment din spectacolul de I.L Caragiale, “Diseusele lui I.D Ionesco”.

La evenimentul de lansare au participat nume cu rezonanta din: televiziune, showbiz, antreprenoriat: Andreea Raicu, Malvina Cservenschi, Corina Barladeanu, Ileana Badiu, Cosmina Pasarin, Roxana Iliescu, Cristian Andrei, Mircea Radu, Sebastian Bodu, Diana Matei, Irina Mohora, Iulia Preda, Cristina Soloc, cat si reprezentati de la Ambasada Canadei –Adriana Enache si Ambasada Suediei-Simona Pop.

Related posts

Curatenia de primavara: podele si suprafete din lemn

Adina Meyers

Festivalul „Namaste India” se va desfășura la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”. Iată programul pentru fiecare zi

Adina Meyers

Tigla Gerard fara TVA pana la 15 iunie 2012

Adina Meyers