LifeStyle

Sa ne pregatim sa intampinam Sarbatorile de Iarna !

Decembrie ar putea fi, cu usurinta, declarata si „luna petrecerilor” fiindca, de cum incepe, putem sa ne oferim o mini-vacanta, din care nici nu ne intoarcem bine, ca incepem sa cautam cadourile cele mai frumoase, mesele cele mai imbelsugate, bradul cel mai verde, decorurile cele mai fantastice pentru magicul Craciun. Si nici nu ne ridicam bine de la masa preaplina luata cu drag in familie, ca si alergam sa punem la punct ultimele detalii pentru noaptea trecerii dintre ani! Sa nu mai vorbim de dupa, cand ne trezim inca somnorosi din visul petrecerilor, ne scuturam un pic si ajungem sa inchinam paharul in cinstea vreunui Sfant!

Si cand, in sfarsit, gerul de ianuarie ne trezeste definitiv la viata de zi cu zi, ne vom intreba cu groaza cum de s-au strans atatea pardoseli pline cu urme de dans si voie buna, atatea incaperi care par ca nu au suficiente ferestre! Anul Nou chiar sa inceapa asa „promitator”? Ei bine, nu!

Minuni se intampla si in zilele noastre, iar una dintre ele poarta numele de TuttoLuxo 2S de la Zepter!

Cu un design atractiv, acest sistem de aspirare de la Zepter este special conceput pentru a va face viata mai frumoasa si a prelua toate acele sarcini nesuferite!

Va raspunde cuminte daca ii veti cere sa aspire chiar si cele mai greu accesibile colturi sau chiar obiectele delicate, facandu-si treaba impecabil cu ajutorul filtrului sau de apa, dar nu se va da in laturi nici de la a absorbi lichidele care se pot varsa din greseala.

Cele patru filtre lavabile (flotor, de captare a aerului, din poliester, de captare al motorului), respectiv filtrul HEPA – optional, nu vor permite nici macar murdariei invizibile cu ochiul liber sa scape!

Cele 10 accesorii ale aparatului sunt special concepute pentru a curata fara dificultate orice tipuri de suprafata, inclusiv cele din lemn, ceramica, spatiile dintre cutele canapelei, fotoliile, interiorul masinii, ramele tablourilor, mobila, caloriferele, cartile, frunzele plantelor, locurile inalte, covoarele, instalatiile sanitare, blaturile de bucatarie etc.

Sistemele revolutionare SlalomTM, SprayTM si SimplyTM permit o manevrare mai mult decat usoara si maximizeaza efectul filtrelor: locuinta Dvs. chiar va straluci de curatenie!

Si… a spus cineva filtre din hartie sau substante chimice de curatare? Uitati de ele! TuttoLuxo 2S este si un aparat ecologic, care limiteaza consumul de resurse pretioase, cum ar fi hartia si care asigura un mediu perfect curat, lipsit de acarieni, bacterii, virusuri si alti poluanti chiar si pentru persoanele ce sufera de astm sau alergii!

Calitatea aerului pe care il respiram este, in mod sigur, unul dintre cei mai importanti

factori care ne influenteaza sanatatea si dispozitia. TuttoLuxo 2S va permite sa adaugati in apa din rezervorul de purificare uleiuri esentiale sau balsamice, obtinand o terapie cu arome, in acelasi timp, purificand aerul.

TuttoLuxo 2S este cadoul perfect de asezat sub bradul de Craciun: va arata extraordinar cu designul sau elegant si va va face o promisiune pe care nu si-o va incalca vreodata: diminetile inceputurilor de an va vor zambi de acum inainte!

 

Contact: www.zepter-homecare.com

Call Center: 021/30.20.499

homecare@zepter.ro

Related posts

Scoici by Chef Scarlatescu si cele mai cool cocktail-uri cu gin!

Adina Meyers

Lucruri importante de știut despre autoclave

Adina Meyers

Înscrie-te în Club Tefal, acumulează puncte și alege-ți produsele din catalog

Adina Meyers