LifeStyle

Noi colectii de tesaturi pentru 2010

Gama larga de modele si tipuri de tesaturi include de la snur si rafie la catifea, tesaturi brodate, bumbac si iuta.

Paleta de culori este larga cu nuante de lamaie, salcam, trandafir si combinatii alb-negru, acestea fiind culorile cheie ale colectiei. In total exista zece noi colectii: imprimeurile Pavilion Prints, tesaturile Cassan, tesaturile Nantucket, precum si coletia de tapet Nabucco. Exista patru culori noi in colectia Essentials Guild: Tiber, Brera Lino, Brera Alta, Kellas si o colectie de tesaturi pentru exterior, Tiana Outdoor.

Colectiile Barcelona

Modelele, culorile si exuberanta capitalei pline de viata a Cataloniei reprezinta sursa de inspiratie pentru aceasta colectie fantastica de printuri. Dupa imprimeurile dinamice ale colectiei Manhattan din primavara anului 2009, culorile si modelele Barcelonei sunt perfecte pentru stilul de viata modern, contemporan.

Designul colectiei Boqueria, numita dupa faimoasa piata de pe Las Ramblas, este o evocare a spiritului tarii, cu copaci, pasari, fluturi si vile trasate parca de o mana de copil. Paleta de culori este vibranta: nuante de apa, enibahar, indigo si alb-negru imprimate pe o tesatura neteda de bumbac.

Sagrada, numita dupa Catedrala lui Gaudí, este o colectie stilizata si abstracta, care aminteste de modelele geometrice si florale ale vitraliilor, imprimate pe tesatura texturata.

Diagonal este stilat si geometric, in culori contrastante, imprimate pe bumbac Panamá.

Ramblas aduce ca noutate un design frapant cu o grafica puternica, redata prin culori vibrante in contrast cu carbune, imprimat pe o tesatura de bumbac simpla.

Barcelona ofera un design stilizat, cu o grafica bazata pe frunze si fructe de padure, proiectate si imprimate pe un bumbac gros de Panamá.

Barcino se caracterizeaza prin imprimeuri cu dungi vibrante si contemporane, in uimitoare combinatii de culori, pe o tesatura de bumbac texturata.

Printurile Pavilion – opt modele noi in 24 de culori

O colectie uimitoare de frumoase matasuri florale imprimate, cu forme geometrice si motive plastice clasice.

Fuziunea intre clasic si exotic regasita in arhitectura formala si grafica a lui Thomas Nash si minunatul design interior al lui Frederick Crace este sursa de inspiratie pentru desenele din acest sezon. Rezultatul este o colectie rafinata, care combina desene florale, forme geometrice si elegante modele industriale inspirate din arhitectura, intr-o paleta de culori sofisticata. Printre vedetele colectiei se numara gamele: Rheinsberg – care incorporeaza motive geometrice, cu accente grafice negre, Nash – caracterizat printr-un elegant motiv plastic pe fond neutru cu margine florala stilizata, Porden – remarcabil prin modelul geometric repetativ, Baudard – cu fabuloasele flori mari de lotus si frunze plutitoare imprimate, Oranienbaum, Watelet si Seussian.

Colectiile Cassan – 7 noi modele in 44 de culori

O colectie uimitoare si variata de tesaturi care se combina frumos cu imprimeul Pavilion, obtinand sentimentul de arhitectura si exotic. La fel ca si celelalte colectii, Cassan reuneste mai multe game de tesaturi cu denumiri si identitati diferite: Montefiore, Cassan – inspirate de catifeaua Nabucco, Lewes – ce combina tesatura de rafie cu modelul animal print, Stanmer – cu imprimeul sau marunt care se repeta pe o superba catifea cu straluciri in relief, Sussex, Hirschfield sau Papilo – cu modelul sau stralucitor metalizat.

Colectia de tapet Nabucco – opt modele in 75 de culori

O fabuloasa colectie ce cuprinde uimitoare modele florale, geometrice, grafice si arhitecturale clasice. Amintim aici unele dintre cele mai frumoase game ale colectiei: Rheinsburg – al carui design este inspirat de motivele plastice clasice, Papilo – un tapet cu model texturat intr-o paleta de culori uimitoare, eleganta gama Sussex, apoi Chichester – cu un design in relief gravat cu un motiv plastic clasic, Porden – al carui fundal este imprimat cu efecte lucioase, mate si metalice, gama cu dungi Bridgeport si desene florale pastelate, Watelet.

Tesaturile Nantucket – 12 modele in 45 de culori

O colectie superba de tesaturi de bumbac si matase cu imprimeuri in dungi, intr-o gama de culori si texturi sic. Dungile sunt vedetele acestei colectii, ele variind in functie de gama: Waterbury ofera un imprimeu cu dungi in culori puternice, Ellington propune un imprimeu cu multe dungi colorate pe un fundal de in, Forster vine cu un model cu dungi umbrite, sofisticat si subtil, gama Amagansett si Montauk se distinge prin dungi elegante in tonuri deschise si nuante stralucitoare tesute in matase, Nantucket si Bridgeport incanta prin linii bogat colorate sau nuante moi pe un fundal natural, Hampton, Westchester, Newport si Porchester sunt tesaturi cu design subtil, iar Providence propune un design care alterneaza dungi late si subtiri pe un fond neutru.

Tesaturile outdoor Tiana – 10 desene in 34 combinatii de culori

Imprimeuri ametitoare, texturi cu dungi si valuri dedicate utilizarii outdoor, perfecte pentru un stil de viata proaspat.

Inspirate din natura, tesaturile destinate utilizarii in exterior se diferentiaza si ele in functie de gama: Tiana se caracterizeaza printr-o gama larga de desene cu frunze, Greenwich Village reia popularul model cu frunze grafice din colectia Manhattan,

Tarifa propune o multime de dungi coordonate, Mataro, Tamariu, Altea Alella si Deltebre sunt tesaturi cu imprimeuri texturate, iar Calella si Alcanar ofera noi senzatii (Calella este din piele fina si Alcanar imita pietrisul).

Related posts

5 evenimente de incercat in acest weekend

Adina Meyers

Prin Ziua Internațională Yoga, Bucureștiul se aliniază marilor capitale ale lumii

Adina Meyers

Femeia ca muza in pictura intr-o licitatie Artmark de milioane de euro

Adina Meyers