LifeStyle

BMW X6 – suprematia condusului

In acelasi timp, este cea mai sportiva si mai dinamica interpretare a unui model BMW X.

Aspectul individual si extravagant se face remarcat prin partea frontala sportiva si atragatoare, cu prize de aer largi, linia laterala alungita, habitaclul jos si curgerea impetuoasa a liniei acoperisului catre un spate puternic.

Inca din dotarea standard, BMW X6 este echipat cu tehnologia revolutionara xDrive de tractiune integrala si este primul automobil din lume care ofera Dynamic Performance Control pentru o agilitate unica, o stabilitate a directiei, precizie si tractiune in orice situatie.

La fel ca la toate modelele BMW X, noul Sports Activity Coupé ofera o pozitie inalta si impunatoare a scaunelor, intarind soferului ideea de siguranta si superioritate pe orice drum.

BMW X6 dispune de o structura a caroseriei conceputa si realizata pentru o siguranta maxima a pasagerilor. Siguranta pasagerilor este asigurata, printre altele, de centurile de siguranta pretensionate, cu trei puncte de prindere, aflate la toate scaunele, de airbagurile frontale si laterale, de cele pentru cap aflate pe lateral si de tetierele, activate in caz de impact, de la scaunele din fata.

Noul motor BMW V8, cu tehnologie Twin Turbo si injectie directa pe benzina, isi face debutul in echiparea BMW X6. Cu o capacitate de 4,4 litri, remarcabilul propulsor cu opt cilindri dezvolta o putere maxima de 300 kW/407 Cp si un cuplu maxim de 600 Newton-metri de-a lungul unei plaje de turatii neobisnuit de larga, intre 1.750 si 4.500 rpm, ceea ce il face unul dintre cele mai puternice motoare care a echipat vreodata un model BMW X.

Habitaclul si compartimentul pentru bagaje de la BMW X6 sunt separate clar unul de altul in stilul specific unui coupé. Pentru a mari si mai mult volumul compartimentului de bagaje 470 de litri, spatarele scaunelor din spate se pot rabata asimetric, la nu mai putin de 1.450 litri.

Farurile duble cu xenon – cu functia de lumina pentru zi – proiectoarele de ceata, stopurile de frana cu doua faze si pneurile runflat sunt disponibile in dotarea standard.

Related posts

Electrolux Ergorapido: 10 milioane de aspiratoare vandute in 10 ani

Adina Meyers

Expozitie de pictura N. Pascariu

Adina Meyers

Rețeta zilei: Tort trio cu ciocolată

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe