LifeStyle

Primul magazin KOMANDOR in Ploiesti

In data de 10 decembrie 2009 va fi inaugurat primul magazin Komandor din Ploiesti, in incinta Omnia Shopping Center.

In  noul magazin, cel de-al 11-lea la nivel national, specialistii Komandor isi asteapta clientii pentru a le oferi cele mai profesioniste sfaturi in amenajarea interioara si a le prezenta o gama extinsa de piese de mobilier si solutii de design. Produsele oferite de Komandor variaza de la mobilier pentru living, dormitor, dressing, bucatarie, hol sau mansarda pana la solutii pentru birou sau hotel.

Mai mult, cu ajutorul softului Designer special conceput de Komandor, consilierii din noul magazin pot proiecta virtual mobila dorita de clienti pana in cele mai mici detalii, calculand totodata si pretul pe loc.

Komandor este lider mondial in productia de sisteme de glisare, dulapuri, dressing-uri si concepte de design interior. FAR-EST, companie de renume pe piata de mobilier din tara, a devenit master francizor al brandului Komandor pentru Romania in 2003 si a reusit sa dezvolte o retea extinsa de magazine si parteneriate in toata tara. FAR-EST Mobilier are cea mai mare fabrica specializata in productia de usi glisante din Europa cu o capacitate de productie de pana la 250 usi/schimb si mai mult de 10.000 de modele de usi glisante. Pentru mai multe detalii, accesati www.komandor.ro.

Related posts

Natura în interior sau pe terase, trendul sezonului în materie de decorare – FOTO

Adina Meyers

20 de ani de la inventarea solutiei micelare Sensibio H2O!

Adina Meyers

Floria sărbătorește 7 ani de pasiune și experiență în livrarea de flori

Adina Meyers