LifeStyle

Royal Preferred Banking

Pentru clientii sai speciali, RBS a creat Royal Preferred Banking Lounge, un nou tip de servicii, oferite intr-un spatiu amenajat, primitor, care incanta ochiul si sufletul.

Cea de-a treia locatie de acest fel a bancii (dupa cea din hotelul Marriott si alta la Constanta) este localizata in zona veche a Bucurestiului, intr-o cladire cu patina timpului, de pe malul Dambovitei. RBS activeaza in acest spatiu din 2005, insa la sfarsitul anului 2008, compania a preluat si zona de mansarda, unde a amenajat un spatiu cu totul altfel.

Initial, mansarda a fost utilizata ca spatiu pentru birouri, insa pentru conceptul de servicii exclusiviste promovat de RBS, locul a necesitat mai multe transformari.

Ideea de amenajare si identitatea de brand, care trebuia pastrata, au fost impuse din afara, de catre firma mama. Culorile si materialele folosite sunt parte integranta din identitatea vizuala de interior a brandului RBS. Astfel, toate componentele branch-ului au un design coerent: covor albastru, pereti cu o nuanta standard de bej, lambriuri din lemn de cires etc. 

Toate lounge-urile Royal Preferred Banking au fost create de catre Sinot, o bine cunoscuta companie de design interior din Olanda, care realizeaza si design pentru iahturi de lux.

Related posts

Poveste de Crăciun cu Deichmann

Adina Meyers

O caramida cadou pentru fiecare accesoriu vestimentar cumparat

Adina Meyers

Ce funcții utile au aspiratoarele moderne și cum te ajută să îți păstrezi podelele mereu curate

Adina Meyers