LifeStyle

LG lanseaza terminalul multimedia de top

Arena este primul si pana in prezent singurul telefon multimedia disponibil pe piata care incorporeaza Dolby Mobile de la Dolby Laboratories, Inc. (NYSE: DLB), oferind astfel cea mai uimitoare experienta auditiva surround pentru inregistrarile video si audio.
Arena este primul terminal cu interfata grafica 3D S Class, aceasta urmand sa fie disponibila si la terminale LG premium ce vor fi lansate in cursul acestui an.
Meniul 3D intuitiv si senzitiv faciliteaza accesul la contacte si la continutul multimedia, fiind perfect pentru utilizatorii care prefera o interfata clasica. Functia Reel Scrolling afiseaza meniurile ca si cum ar fi imagini pe o rola de film, oferind iconuri pentru fiecare optiune, iconuri care sunt atat de intuitive incat nu mai este necesara nicio explicatie. Utilizatorii au posibilitatea de a-si alege modalitatea de divertisment prin simpla atingere si miscare cu degetul pe un icon de pe interfata grafica 3D S-Class.
Camera foto a telefonului este completata de o optiune aflata pe ecranul telefonului, similara cu cele ce se regasesc la majoritatea camerelor foto profesioniste, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si regla setarile camerei pentru a obtine imagini perfecte.

Related posts

Whirlpool lanseaza in Romania cea mai silentioasa masina de spalat rufe cu incarcare superioara

Adina Meyers

Un nou eveniment Zepter in slujba sanatatii si a bunastarii !

Adina Meyers

Tie-Me-Up, parteneriat cu lantul de parfumerii Douglas

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe