LifeStyle

Urban Flowers – o florarie care tine pasul cu evenimentele

Nu este vorba despre o cafenea, asa cum ati putea crede, ci de o florarie moderna, adaptata la noile tendinte de design ale metropolei.

Tanara proprietara Ioana Sucu, care detine si o firma de organizari evenimente, a simtit nevoia sa completeze activitatea pe care o desfasura cu servicii complementare, respectiv realizarea de aranjamente florale pentru diferite ocazii. Asa a aparut ideea unei florarii, de unde nu doar cumperi flori, ci primesti si consiliere pentru alegerea buchetului sau aranjamentului potrivit.
Dupa gasirea locatiei, un spatiu de 35 mp in Dorobanti, proprietara a apelat la arhitectul Dan Enache pentru amenajarea interioara a spatiului. 
Vitrina, din cauza fatadei ritmate – perete, fereastra, perete, fereastra – a fost tratata ca o insiruire de tablouri florale, ale caror teme si decoruri se schimba permanent in functie de sezon, sarbatoare sau eveniment.

Related posts

Concurs: Izoleaza-ti mansarda cu Isover!

Adina Meyers

Work-from-anywhere. Munca de oriunde din lume, cel mai nou trend pe piața muncii

Adina Meyers

Noile coafuri ale verii, la granita dintre razvratire si precizie

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe