LifeStyle

Rowenta sustine concursul Elite Model Look Romania 2015

Prestigiosul concurs de modeling desfasurat la nivel mondial, Elite Model Look, se desfasoara din nou in Romania, lansand la nivel national provocarea de a fi descoperite viitoarele topmodele. Iar unde frumusetea se imbina cu profesionalismul si excelenta, e necesar un partener pe masura, de aceea Rowenta se alatura pentru a sasea oara consecutiv ca sustinator si al doilea an in calitate de sponsor principal.

Astfel, continua colaborarea cu Elite Model Look, pentru care a conceput special gama de produse Rowenta for Elite Model Look, gama disponibila la nivel international care imbina armonios calitatea aparaturii semiprofesionale cu lejeritatea si rapiditatea de utilizare, devenind astfel primul raspuns pentru ingrijirea frumusetii femeii moderne.

Agentia Face2Face Model Management demareaza Castingurile Elite Model Look Romania 2015, concurs sustinut de Rowenta, cu primul casting din Bucuresti, care se va desfasura intre 14 si 17 mai, la Promenada Mall (Calea Floreasca nr. 246B, la etajul 1, langa H&M), in intervalul orar 15:00 – 21:00. Preselectia va continua in Targu Mures, Cluj Napoca, Ploiesti si Iasi. Mai multe informatii despre concurs le puteti afla de pe pagina de facebook Elite Model Look Romania si de pe site-ul www.elitemodellookromania.com.

In fiecare an, in peste 50 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World, organizeaza selectii nationale la care iau parte peste 650.000 de participante. Castigatoarea Finalei Mondiale va primi un contract garantat in valoare de 150.000 €, iar urmatoarele noua clasate, contracte garantate in valoare de 50.000 €.

Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Adriana Lima si Candice Swanepoel sunt azi cunoscute drept supermodele, insa agentia Elite, care a lansat concursul international, este responsabila pentru descoperirea lor. Astfel, gama Rowenta for Elite Model Look a fost creata ca o reprezentatie a ce inseamna supermodel in segmentul de produse de ingrijire a frumusetii. De la placi de indreptat parul la ondulatoare, uscatoare de par, perii rotative si epilatoare, gama ofera produsul ideal pentru a obtine un look de catwalk.

Pentru ca isi doreste sa fie mereu un ambasador al frumusetii, Rowenta impartaseste preocuparea femeilor pentru aspectul fizic si totodata nevoia pentru produse de ingrijire personala care sa le ofere posibilitatea sa economiseasca timp si efort. Produsele de ingrijire personala Rowenta for Elite Model Look vin cu noi tehnologii si sisteme ce protejeaza firul de par, pentru ca toate problemele pe care le poate pune coafarea in intimitatea caminului sa fie de domeniul trecutului! Deteriorarea firului de par va deveni o problema ca si inexistenta, la fel ca si dificultatea coafarii parului sensibil si subtire, care are tendinta sa se electrizeze, ori a celui carliontat care, dupa o lege proprie, se incurca fara a mai putea fi descalcit, gratie atributelor acestor produse de ingrijire personala care iti permit sa selectezi temperatura ideala a aerului

Daca Elite Model Look 2015 este dedicat viitoarelor topmodele, atunci si Rowenta se dedica frumusetii la superlativ, creand mereu noi raspunsuri sub forma de produse pentru nevoia femeii contemporane de a se simti si a fi mereu un topmodel in viata ei.

Rowenta for Elite Model Look, pentru ca orice femeie sa poata obtine usor un look de model!

Related posts

Cele mai scumpe case de vedete vandute in 2020

Adina Meyers

Green City este unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale in dezvoltare in Romania

Adina Meyers

Detergenți profesionali pentru o curățenie eficientă

Adina Meyers