Solutii Constructive

Mansarda mereu in tendinte: decoreaza mansarda in culorile viitorului! VELUX lanseaza noua colectie de rulouri 2015

Culorile fac parte din viata noastra. Ele determina felul in care vedem lumea, in care ne imbracam, stilul in care ne decoram casa. Stiinta se refera la culoare ca fiind un “limbaj tacut” care influenteaza obiceiurile, alegerile si starea noastra. Unele culori denota calm si echilibru, in timp ce altele emana energie.

Culorile, desigur, au o importanta majora si cand ne referim la lansarea unei noi colectii, in cazul nostru de rulouri pentru ferestrele de mansarda VELUX. Pentru colectia 2015, Grupul VELUX a colaborat cu Trend Union din Paris, cea mai buna agentie de tendinte in design din Europa, cu putere de influenta la nivel global. Portofoliul de clienti al agentiei include unele din cele mai cunoscute companii la nivel mondial, de la Prada si Zara la Coca-Cola si Disney.

Pentru noua gama de rulouri VELUX 2015, Trend Union a primit sarcina de a crea o colectie de culori si materiale care vor completa orice incapere de la mansarda dotata cu ferestre VELUX: de la camere de zi confortabile, inundate de lumina naturala si aer proaspat, la bucatariile racoroase in dupa-amiezile insorite, pana la dormitoare linistite, unde este necesar controlul total al luminii. Lucrand la culorile si materialele noii colectii, Trend Union a avut in vedere toate aceste aspecte, iar rezultatul este unul remarcabil: colectia include materiale elegante, avand atat nuante naturale, delicate, cat si culori intense, indraznete si modele grafice expresive.

Noua colectie de rulouri VELUX include, pe langa deja consacratele rulouri decorative, opace, plisate si parasolare, si un sortiment nou de produse – jaluzelele romane – fiecare tip de produs avand o paleta noua de culori, fiecare cu propria tematica, de la culori clasice la culori vizionare, care vor fi mai usor de ales pentru a decora orice mansarda in ton cu cele mai noi tendinte in amenajare.

Cand vine vorba despre a investi in decoratiuni de interior, de multe ori nu stim ce sa alegem: sa optam pentru stilul clasic ”mereu la moda” sau sa cedam impulsului de a urma ultima tendinta in domeniu? Ne dorim sa fim in pas cu moda, dar nu dorim sa schimbam decorul la fiecare schimbare de sezon, si de aceea, mai degraba, ne orientam catre o alegere sigura in ceea ce priveste forma si culoarea. Acum, datorita noii colectii de culori pentru rulourile VELUX, “alegerea sigura” nu mai presupune sa fim conservatori.

Cele 100 de culori si materiale unice din colectie, selectate de Trend Union sunt adaptate pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viata si design interior. Conform previziunilor in tendinte, fiecare material din noua colectie VELUX va fi la moda pentru mai multi ani, iar prin realizarea acestei colectii impreuna cu Trend Union, Grupul VELUX doreste ca rulourile VELUX sa devina pentru posesorii mansardelor un accesoriu „must have”, elegant, modern, alaturi de perne decorative, covoare si draperii.

Prin selectarea si crearea categoriilor de culori, Trend Union a avut in vedere naturaletea si simplitatea, care sunt cele mai actuale tendinte in moda si design interior, care de altfel, ne fac sa ne simtim confortabil si totodata eleganti. Cealalta tendinta din care s-a inspirat Trend Union este cea urbana, cu influente puternice din arta, potrivita pentru cei care doresc sa foloseasca rulourile ca obiecte decorative aparte, care dau valoare interioarelor.

Vezi noua colectie de rulouri VELUX din 2015 pe velux.ro si achizitioneaza noile rulouri si jaluzele romane prin intermediul distribuitorilor nostri sau pe magazinul nostru online: www.veluxshop.ro

 

 

 

Related posts

Ce tip de focar semineu sa alegi pentru locuinta ta? Casa sau bloc? Un scurt ghid al cumparatorului

Adina Meyers

Materiale inovatoare şi inteligente în designul de interior

Adina Meyers

Proiect de casa: P + E

Adina Meyers