LifeStyle

Primăvara picioarelor frumoase

Cum primăvara bate la ușă, e timpul să scoatem din dulap fustele, rochiile preferate sau pantofii cu toc. Dar ești sigură că picioarele tale sunt pregătite pentru a fi mângâiate de razele soarelui?

Multe dintre femei se confruntă cu problema picioarelor inestetice, cu mici umflături, vânătăi sau vase sparte. Peste iarnă nu îngrijim picioarele corespunzător, așa că în acest sezon este numai bine să le acordăm atenția necesară.

Cum ne recăpătăm frumusețea picioarelor? Cu ALLE GEL, desigur !

Aplicat local, Alle gel ameliorează rapid durerea, umflăturile și vânătăile, datorită combinației unice dintre două ingrediente active: heparină (ameliorează vânătăile și umflăturile) și diclofenac (acționează asupra durerii și inflamației). Mentolul și dexpantenol, cei doi promotori de absorbție din compoziția produsului, ajută ingredientele active să acționeze rapid, iar pe tine, să te simți confortabil cu orice ai purta.

Alle Gel este un tratament sigur, fără reacții adverse sau sensibilizări cutanate. Produsul se regăsește în farmacii sub trei forme de prezentare: tub de 25g, 45g și 100g gel.

ALLE GEL – pentru picioare frumoase !

Mai multe detalii găsiți pe www.facebook.com/LaboratoareleFiterman sau pe http://www.fitermanpharma.ro/

 

Related posts

Intampina iarna cu uneltele pentru zapada Fiskars

Adina Meyers

Studiu: Alimentele sarate provoaca celulita

Adina Meyers

Masina de spalat vase RealLife slim

Adina Meyers