Amenajari Interioare Decor Home LifeStyle

Radiant Orchid în decoraţiuni interioare: sugestii

Nuanţa Radiant Orchid (orhideea strălucitoare) este o combinaţie de mov, fuchsia şi roz. Cei de la Institutul Pantone, liderul mondial în ceea ce priveşte culorile, au descris-o drept o ”invitaţie la inovaţie, ce încurajează imaginaţia şi originalitatea, aspecte tot mai apreciate în societatea modernă”.

Nuanţa saturată, vibrantă de mov, va intriga privirea şi va stârni imaginaţia privitorului. Este o invitaţie la inovaţie şi versatilitate, care încurajează creativitatea şi originalitatea, calităţi ce au devenit extrem de importante în societatea din care provenim.

Radiant Orchid inspiră încredere şi emană bucurie, iubire şi prosperitate. Radiant Orchid este o culoare potrivită pentru orice încăpere, începând de la pereți, continuând cu mobila și terminând cu accesoriile de interior utilizate.

Oricât de mult ne inspiră această culoare nu trebuie să o folosim în exces. Intensitatea aceasteia nu ne permite să o utilizăm la scară largă. Pentru decorațiunile interioare, experții ne recomandă să încorporăm Radiant Orchid prin vopsea, piese accent și accesorii. Avantajul accesoriilor este că le putem înlocui ori de câte ori dorim atunci când vrem să facem o schimbare sau când culoarea nu mai este pe placul nostru.

Tonurile naturale merg foate bine cu violet.

Radiant Orchid complimentează tonurile de olive sau verde închis, turquoise, albastru teal sau galben pal. Poţi asorta acest tip de mov şi cu nuanţe neutre – gri, bej sau brun-gri. Fără să fie dominantă, Radiant Orchid energizează spaţiul şi aproape orice culoare, conferind echilibru în diverse locuri.

Specialiștii susțin că această culoare se pretează foarte bine pentru dormitor deoarece are un efect liniștitor și echilibrează energiile.

Related posts

Cinci greșeli de evitat atunci când crești un câine la curte

Bianca Ion

Beko Pro Smart, pentru mai multa liniste acasa

Adina Meyers

Electrolux lanseaza combinele frigorifice CustomFlex™

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe