Amenajari Exterioare Home LifeStyle

Cel mai mare mural din România, la Festivalul Internațional de Street Art de la Sibiu – FOTO

Cea mai mare pare pictură murală din România va fi realizată pe un zid în cadrul Festivalului Internațional de Street Art de la Sibiu. Aceasta va avea peste 525 de mp de culoare.

Se lucrează în continuare la zidul care va găzdui cea mai mare pictură murală din România, lucrare care va deveni cea mai mare atracție a Turului de Artă Stradală.

Pictura va acoperi întregul perete lateral al unei clădiri din Piața Aurel Vlaicu din Sibiu, o zonă intens circulată și va avea o înălțime maximă de 25 de metri și un total de peste 525 metri pătrați de culoare.

Lucrarea se aliniază temei festivalului din acest an – „#Origins” și este de mare însemnătate prin mesajul transmis.

„Este un tribut adus omului și umanității, individului și societății, de la origini și până în prezent. Din punct de vedere compozițional, muralul este un portret de grup, format din chipurile unor oameni pictate în cromatici și stiluri diferite, susținând astfel ideea de unitate în diversitate”, au explicat reprezentanții festivalului.

În total, 96 de lucrări de artă reușesc să înfrumusețeze estetic zone defavorizate din oraș.

Related posts

Cele mai bune plante pentru a scapa de umiditatea excesiva din aer

Adina Meyers

Tefal lanseaza programul «Prima Statie» si ofera 60 de zile de testare

Adina Meyers

Fațetele dentare – tratamentul ideal de cosmetică dentară

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe