Iti doresti sa-ti (re)amenajezi dormitorul intr-un stil modern si cu bani putini? In acest articol iti oferim cele mai bune idei pentru a achizitiona si pentru a amenaja un dormitor cu un buget redus. Iată cum puteți face acest lucru cu ajutorul mobilierului oferit de compania Elvila.

Sfaturi pentru amenajarea dormitorului

Amenajarea dormitorului nu este usoara si la indemana oricui. Este important ca spatiul destinat somnului sa fie un loc confortabil si relaxant. Este recomandat sa eviti aglomerarea camerei cu mult mobilier. Dormitorul tau va fi mult mai functional daca nu-l sufoci si il faci sa fie cat mai util pentru nevoile tale. Pentru a avea confortul mult dorit, fiecare corp de mobilier trebuie sa fie asezat eficient si sa fie util.

Locul de dormit contine un pat matrimonial sau simplu, care joaca rolul principal. Dar exista si alte corpuri de mobilier importante pentru noi. Este important sa acorzi atentie tuturor obiectelor pentru ca in functie de ele iti poti alege un dulap, o comoda si 2 noptiere.

Finisajul mobilierului

Elvila iti pune la dispozitie cinci modele de mobilier pentru dormitor pe care poti sa le achizitionezi chiar daca nu dispui de prea multi bani.

Prima recomandare este Dormitorul Alvaro M care este disponibil pe finisajul wenge sau alb. Acest mobilier se potriveste pentru dormitoarele spatioase. Poate fi accesorizat cu  o draperie de culoare crem, un covor verde, o veioza crem, perne decorative pentru pat de culoare verde si tablouri in stil african.

Al doilea dormitor pe care il gasiti in magazinele Elvila este Dormitorul Camelia. Acest dormitor este  unul clasic, cu nuante calde de maro. Culoarea acestui dormitor este relaxanta, exact de ce ai nevoie dupa o zi lunga si obositoare.

Dormitorul Karen este unul alb tineresc. Datorita acestui finisaj, intreaga camera este luminoasa si usor de accesorizat, putand opta pentru o paleta variata de culori. Mobilierul iti ofera linistea de care ai nevoie pentru o noua zi de munca.

Dormitorul Sorana este un dormitor modern, pe finisaj stejar sonoma, alb sau schoko. Poti asorta acest dormitor cu o lenjerie de catifea rosie si poti pune pe unul din pereti un tablou canvas.

Dormitorul Tara este un dormitor maro cu alb sau wenge cu rosu. Acesta are accente puternice moderne si  este un dormitor functional datorita dulapului cu 3 usi si a comodei cu 4 sertare. Combinatia de culori iti creeaza senzatia de stabilitate si liniste.

Toate aceste dormitoare sunt la preturi accesibile, pentru bugetul tau redus. Alege dormitorul potrivit in functie de nevoile si  personalitate ta, tinand cont de spatiul disponibil. Cu ajutorul accesoriilor ii poti da o nota aparte dormitorului tau.                                

Iti recomandam acest mobilier disponibil in magazinele Elvila si pe www.elvila.ro.

Related posts

Spatii functionale si ergonomice intr-un apartament nou

Adina Meyers

Finisaje decorative pentru un stil cu adevarat urban!

Adina Meyers

De ce sa alegi becurile economice

Adina Meyers