Home LifeStyle

Apartamente noi de vânzare în zona Theodor Pallady

Ești în căutare de un apartament? Încă nu te-ai decis în ceea ce privește numărul de camere, facilitățile, zona și dacă să fie un apartament nou sau nu? Ei bine, îți vom prezenta câteva motive pentru care ar trebui să alegi din gama de apartamente noi Pallady puse la dispoziție de compania Estimobiliar.

De ce să alegi Estimobiliar?

În primul rând, atunci când ești în căutarea unei proprietăți imobiliare, cel mai important pas este să alegi compania cu care vrei să colaborezi. Probabil te întrebi de ce? De ce este acest lucru important, în fond, nu toate agențiile imobiliare oferă același lucru? Răspunsul este nu!

Ceea ce diferențiază agenția Estimobiliar de alte agenții din domeniu, sunt două lucruri, pe cât de simple, pe atât de importante: prețul și calitatea. În ceea ce privește prețul, Estimobiliar se poate lăuda cu cel mai corect preț de pe piață, care reflectă calitatea materialelor și serviciilor oferite. În construirea blocurilor s-a folosit beton de cea mai bună calitate, verificat și testat pentru a avea rezistență sporită împotriva cutremurelor. Izolația termică exterioară este certificată energetic clasa A, băile sunt gata utilate, panourile electrice montate și finisajele finalizate. Pe scurt, singurul lucru pe care îl mai ai de făcut, este să-ți alegi din gama de apartamente și garsoniere puse la dispoziție și să îți mobilezi locuința după bunul plac!

De ce să alegi un apartament în zona Theodor Pallady?

Estimobiliar oferă o gamă variată de apartamente și garsoniere în zona Theodor Pallady din sectorul 3 București. O parte sunt în curs de finalizare, iar o parte sunt deja finalizate.

Această zonă este situată într-un punct cheie al Bucureștiului, foarte aproape de metrou și de alte stații de transport în comun, astfel încât dacă trebuie să faci naveta, îți va fi foarte ușor să ajungi la muncă în timp util.

De asemenea, în amenajarea sectorului 3, primăria a investit foarte mult, astfel că sunt puse la dispoziție atât spații de joacă pentru copii, cât și alte facilități precum: spitale, instituții de învățământ și magazine.

Parcul Titan este în apropiere, iar atmosfera nu este atât de poluată precum e în alte zone ale Bucureștiului. Oricând ai nevoie de o gură de aer proaspăt, poți să ieși la plimbare la doar o aruncătură de băț.

De ce să alegi un imobil nou?

Chiar dacă prețul unui imobil nou este mai ridicat decât prețul unui vechi, ar trebui să iei în considerare câteva aspecte foarte importante în acest sens. În primul rând, un imobil nou îți oferă mult mai multă siguranță față de alte clădiri vechi. În al doilea rând, fiind primul locatar, poți să decizi cum să decorezi camerele și cum să-ți aranjezi mobila, lucru greu de schimbat dacă alegi un imobil care a mai fost locuit înainte. Și nu în ultimul rând, beneficiezi de un imobil de calitate, sigur pentru tine și pentru familia ta, spațios, pe care îl poți decora cum îți dorești.

Așadar, Estimobiliar nu numai că oferă cele mai corecte prețuri de pe piață, dar îți pune la dispoziție și o zonă liniștită, cu toate facilitățile.

Related posts

Flori frumoase, dar pretențioase

Adina Meyers

Vitamin Well votat produsul anului 2018 în România

Adina Meyers

Restaurarea, intre arta si meserie

Adina Meyers