LifeStyle

Pumps, Pumps, Pumps – ritmul în care păşesti la birou în noul sezon!

Acum, că vara pare să-şi fi luat rămas bun de la noi, este momentul să scoatem din dressing ţinutele de toamnă. Ţinute office, clasice sau outfit-uri chic de oraş, toate merg cu modelele de pumps clasic eleganţi cu toc bloc de la Deichmann.

Tocul comod ne va permite să ne simţim în largul nostru de dimineaţa până seara, fără bătăi de cap sau de picioare. Sacouri, trench-uri, geci de piele accesorizate cu pumps chic de diverse culori, în funcţie de dispoziţia pe care o avem dimineaţa, vor contura, outfit-ul perfect pentru o nouă toamnă aurie.

Când Deichmann îţi pune la dispoziţie o colecţie întreagă de pumps în culori seducătoare şi cu acesorii metalice, nostalgia după încă o vară trecută pare că nu-şi mai are locul la noi în dressing. Iar dacă avem nevoie de întăriri pentru a scăpa de bad mood-ul de la cafeaua de dimineaţă dintr-o zi mohorâtă, putem opta oricând pentru o ţinută all black accesorizată cu pumps roşii ca focul, doar, doar ne va surâde şi norocul.

Dacă traficul şi ploile ne alungă cheful de shopping prin magazine, preferând acum cumpărăturile cu o cană de ciocolată caldă în mâini, în loc de o umbrelă, pe  www.deichmann.com toate vedetele noii colecţii sunt disponibile la orice oră din zi şi noapte cu livrare gratuită şi o linie telefonică dedicată.

Şi dacă am scăpat şi de problema parcării sau de orele pierdute în maşină, singura noastră grijă este să întâmpinăm toamna aşa cum se cuvine: cu încredere, zâmbet larg şi cu noile trend-uri de la Deichmann. Pentru că iubim pantofii!

Related posts

Consumabile și accesorii pentru un confort sporit în camera de hotel

Adina Meyers

Cum ne petrecem weekend-ul de Ziua Europei in Bucuresti si nu numai

Adina Meyers

Au rasarit in Romania, vor straluci la Versailles

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe