LifeStyle

Programul In Culise 7-13 Decembrie

VINERI, 7 Decembrie

ORA 19:00

CUM SE ZICE?

De Roberto Mazzucco

Cu: Alexandru Minculescu, Stefan Nistor, Maria Popovici, Ionut Iftimiciuc.

Regia: Cristian Bajora

Durata: 1h30

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei, Studenti la film/teatru: intrare libera

Ai fost vreodata la teatru? Dar la o repetitie ai fost vreodata? In Culise lucrurile stau cu totul altfel decat te-ai fi gandit. Pentru prima data ai sansa sa vezi cum pregatesc marile stele ale scenei un spectacol. Si tine-te bine de scaun…ai sa razi din prima secunda pana la ultima.

Teatrul In Culise prezinta o comedie exceptionala in regia lui Cristian Bajora, care prezinta 3 actori si un regizor in plin proces de creatie al unui… spectacol de teatru. Multa incrancenare, multe gafe, crime si iubiri! Nu rata un super spectacol marca In Culise!

SAMBATA, 8 Decembrie

ORA 19:00

TREI PIESE SCURTE FARA SEX (tragicomedie 18+)

Texte: Rodrigo Garcia – Lucru; Theo Herghelegiu – O seara cu BG; Aldo Nicolaj – Actorul

Cu: Ionut Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Alex Vlad

Regia: Cristian Bajora

Durata: 2 h

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei, Studenti la film/teatru: intrare libera

Trei – pentru ca e cu trei actori
Piese – pentru ca sunt texte de teatru
Scrute – pentru ca nu sunt lungi
Fara sex – pentru ca nu sunt despre sex
(desi e greu sa vorbesti sau sa faci ceva timp de 2 ore fara sa amintesti despre asta)

O experienta marca In Culise, un spectacol care foloseste intreg spatiul din
Stefan Mihaileanu 53 – barul, sala de teatru, mansarda, un spectacol despre tine, despre noi, despre viata, despre nimicul din jurul nostru, despre lucrurile frumoase, despre lucruri urate, despre actori, despre desene animate, despre McDonald’s si hamburgeri, despre pistoale si clovni.

Un spectacol greu de suportat pentru orice spectator chinuit de complexe si preconceptii, dar, asa cum spune actorul Ionut Iftimiciuc – Teatrul nu e pentru toata lumea – cu atat mai putin teatrul independent, teatrul care are misiunea de a transmite un mesaj – un strigat.
O tragicomedie – pentru ca vei rade (chiar daca amar) Trei Piese Scurte Fara Sex este un spectacol complet care va aduce publicul spectator in stari si ganduri unice – va problematiza si va explica, va da raspunsuri si va intreba – un produs cultural de certa valoare.
Interzis sub 18 ani – limbaj groaznic.

DUMINICA, 9 Decembrie

ORA 19:00

DUBLURA

Text si Regie: Petru Ionescu

Cu: Silvia Codreanu, Virgil Constantin, Gabriela Hamzescu

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei, Studenti la film/teatru: intrare libera

Spectatorul este invitat sa asiste la o repetitie deschisa prilejuita de o schimbare de distributie in piesa Pescarusul de A.P. Cehov: Actrita tanara preia rolul Nina Zarecinaia de la Actrita in varsta, aceasta urmand sa joace Arkadina in acelasi spectacol. Replicile cehoviene se impletesc cu “replicile” actritelor intr-un dans ametitor al furiei, milei, dragostei, ironiei si, nu in ultimul rand, al mortii.
Este datoria tinerei generatii sa-si gaseasca propria identitate negand uneori valorile trecutului. Conflictul care se naste intre cele doua protagoniste, o falsa “lupta intre generatii” este mediat de regizor care recurge la invataturile marelui Stanislavski in incercarea de a gasi “adevarul creatiei”.
Dragoste, arta, moarte…primele doua se bat si-a treia castiga.…?!Aceeasi femeie-actrita la varste diferite  si barbatul-regizor care-o vede Dublu…ra !

LUNI, 10 Decembrie

MARTI, 11 Decembrie

ORA 21:00

UN ALTFEL DE CRACIUN

Cu: Diana Giubernea

R: Mona Gavrilas

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei, Studenti la film/teatru: intrare libera

„Un altfel de Craciun” deschide inca o data portile de la Jilava si Aiudi, de data aceasta in preajma Sarbatorilor de iarna. Craciunul detinutilor politici din Romania comunista este o lectie despre toleranta, iubire si iertare, intoarcerea la valorile umane, la credinta si incredere.

Mona Gavrilas si Diana Giubernea (echipa spectacolului “Monoloagele Vaginului”) creeaza o paralela cu Nasterea lui Isus si invita la evadarea in interior, la evadarea din propria inchisoare interna. Vor lipsi bradul si cadourile, dar vor fi inlocuite de emotie si trairi personale.  

MIERCURI, 12 Decembrie

ORA 21:00

INSULA FEMEILOR

De Valeriu Butulescu

Cu: Cristina Moldoveanu, Ioana Chelmus, Dana Cojan, Cosmina Soare, Paul Alexandru, Florin Fratila

Regia: Cristian Bajora

Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi si studenti: 10 lei, Studenti la film/teatru: intrare libera

Patru femei tinere, naufragiate pe o insula pustie. Patru femei cu o imaginatie dusa dincolo de ‘normal’ (dar ce e normalul?). Patru femei in a caror imaginatie barbatii
capata dimensiuni cosmice. Comicul de situatie, comicul de limbaj, comicul personajelor in sine vine din modul in care autorul stie sa gestioneze conflictul. Mesia mult asteptat prin intruparea intr-un barbat apare in final sub aspectul a… doi barbati. Si de aici conflictul se amplifica…

O comedie marca In Culise care nu te va lasa sa pleci din sala fara hohote de ras si poate si o lacrima. Erotism, neconventional si patru personaje superbe: Lady Robinson, o femeie autoritara, dar sensibila, fosta matroana de cabaret, Venera, dansatoare la bara, fiica distinsei Lady Robinson, senzuala si pragmatica, Elen, fosta profesoara de gramatica prabusita in misticism, Ala, obsedata de o mare idila pasagera si de alcool. Ele sunt pe scena exact asa cum le prezinta autorul insusi, adica niste nimfomane dezlantuite.

 JOI, 13 Decembrie

ORA 21:00

SCRISORI CATRE RITA – THE SHOW (comedie erotica 18+)

Dupa Stefan Caraman

Cu: Stefan Nistor, Maria Popovici

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h

Pret unic: 40 lei

In urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori catre Rita intre lunile martie si septembrie 2012, Nic Labis si Rita iau iarasi forme umane, de data aceasta intr-un show unic de 1h si 30 minute., in stagiunea 2012-2013 a Teatrului In Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fara scrupule, fara rusine, fara perdea, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri, Scrisori catre Rita – The Show este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Mariei Popovici, o comedie absoluta gratie lui Stefan Nistor care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodata filosofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta cultural speciala pentru care trebuie sa multumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scena.

 

 

Related posts

Ce faci cand ramai fara bagaje?

Adina Meyers

Hotelul Bicaz – Pirates Resort din Mamaia, proiectat de echipa inSIGN, a fost premiat

Adina Meyers

Musli Sano Vita – dublu campion anul acesta

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe