LifeStyle

Amber Technologies participa la EXPO CASA MEA

Amber Technologies prezinta in cadrul Expo Casa MEA 2014 oferta sa de servicii complete de instalatii pentru locuinte si birouri.

Prin participarea la acest eveniment Amber Technologies aduce in atentia beneficiarilor si solutii inovatoare de incalzire, racire si ventilatie impreuna cu servicii profesionale de montaj , intretinere si service 7/7.

Sistemele de climatizare Daikin au fost proiectate sub un design modern, perfect adaptabil aplicatiilor rezidentiale, spatiilor comerciale si/sau obiectivelor industriale.
Amber Technologies,  partener Daikin din 2000 si Home Comfort Expert din 2012, s-a diferentiat pe o piata concurentiala prin serviciile sale profesionale de vanzare, montaj,  intretinere si mentenanta disponibile 7 zile din 7.

Sistemele de incalzire germane Vaillant, Viessmann, Buderus raspund celor mai exigente cerinte.

Radiatoarele de otel Radosn si Purmo, parte a grupului Rettig, reprezinta cea mai eficienta solutie din punct de vedere financiar, pentru a obţine si a menţine o temperatură ideală a spaţiului interior.

In completarea sistemelor de incalzire in pardoseala Rehau si Purmo, Amber importa convectoarele de pardoseala Hidria, produse de IMP KLima, unul din liderii europeni in domeniu, cu o gama larga de aplicatii atat pentru cladiri de birouri cat si pentru domeniul rezidential, cu un nivel redus de zgomot si solutii complete de automatizare disponibile la intreaga gama de produse, care permit integrarea lor in cele mai pretentioase proiecte atat din punct de vedere tehnic cat si al designului.

Amber Technologies ramane alegerea perfecta pentru beneficiarii care isi doresc un partener de lunga durata.

A treia editie a EXPO CASA MEA se va desfasura in perioada 8 – 11 mai 2014, in Complexul ROMAERO Baneasa.  

 

Related posts

Fashion, Fantezie, Flori by Floria, la Baneasa Shopping City

Adina Meyers

Final Distribution intra pe piata producatorilor de jgheaburi si burlane cu brandul NOVATIK

Adina Meyers

Bricomix.ro – Utilitatea unui storcator de fructe in bucatarie – Sucuri proaspete preparate din fructe si legume

Adina Meyers