LifeStyle

Produsele Ideal Standard, disponibile in magazinul online GQS Bathrooms

Producatorul Ideal Standard a fost printre primele branduri cu care magazinul online de obiecte sanitare GQS Bathrooms a semnat o colaborare in vederea distributiei incepand cu anul 2010.

Ideal Standard ofera o gama foarte larga de produse, de la baterii de baie la cazi si obiecte sanitare ceramice.

Din anul 2010 pana in prezent, volumul produselor vandute a crescut constant, semn al recunoasterii de catre piata romaneasca a raportului calitate-pret foarte bun.

Calitatea este garantata si de faptul ca toate produsele marcii sunt fabricate in Comunitatea Europeana, iar bateriile de baie sunt produse exclusiv in Germania.

Site-ul creeaza o experienta completa clientilor care acceseaza magazinul online atat prin descrieri detaliate, cat si prin poze de ambient sau vizualizari 3D ale obiectelor.

Pe langa toate acestea, clientii GQS Bathrooms pot vedea produse reprezentative ale brandului Ideal Standard in noul showroom din intrarea Chefalului nr. 11.

Intre acestea, enumeram cada free standing din seria Dea, cu un design semnat de Dick Powell, si noile vase de wc Tonic II cu tehnologie de spalare Aquablade.

Magazinul online are in stoc peste 200 de repere diferite din lista Ideal Standard, de la vase de wc si lavoare, la baterii, sisteme de dus, mobilier si accesorii.

Pentru toate acestea, livrarea se face oriunde in tara in maximum 48 de ore, iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 299 lei.

 

 

 

Related posts

Târgul de la Milano 2019: cele mai noi tendințe în designul interior prin Noblesse Interiors

Adina Meyers

Oglinzile Loverboy

Adina Meyers

Un nou mod de a cumpăra anvelope

Adina Meyers