LifeStyle

Vrei sa incerci preparatele lui Chef Scarlatescu? Afla unde o poti face!

Marti, 30 septembrie, incepand cu ora 19:30, te asteptam la o seara speciala dedicata preparatelor din peste si fructelor de mare.

Chef Scarlatescu este deja faimos pentru pasiunea sa pentru fructele de mare pe care le poate prepara in sute de feluri.

Daca esti fan peste sau fructe de mare, afla ca restaurantul Chefs Experience organizeaza marti, 30 septembrie, de la ora 19:30, o seara speciala dedicata preparatelor din peste si fructelor de mare. Vestea buna este ca nu se percepe nicio taxa de participare.

In cadrul acestui eveniment ai ocazia de a servi 2 dintre preparatele facute dupa retetele lui Chef Scarlatescu: deja faimoasele sale scoici si tocana cu fructe de mare! In plus, esti asteptat si cu midii fritti, calamar proaspat, umplut cu branza feta, dar si multe alte bunatati.

Si pentru ca nicio masa nu ar fi completa fara vin, Marina Samoila, una dintre putinele femei somelier din Romania certificata WSET, a facut o selectie de vinuri ce merg perfect cu meniul pe care ti l-am pregatit!

Cat despre desert, ei bine, CANDY BAR-ul este din partea casei! 

Daca iti surade ideea unei cine usoare si delicioase, vino marti, la Chefs Experience impreuna cu cei dragi tie si lasa-te cucerit de gusturi si arome noi!

Rezervari: Evelina Dusmanescu – 0723 854 523

 

 

Related posts

Expoziţia „Sub semnul vulturului bicefal. Cantacuzinii veacului al XVII-lea”, la Muzeul Naţional Cotroceni

Adina Meyers

Primul certificate de autenticitate care atesta valoarea si veridicitatea operelor unui sculptor

Adina Meyers

Wild Christmas de la YaU

Adina Meyers