LifeStyle

Bosch lanseaza noua gama de foarfece Isio pentru taiat iarba si tuns arbusti

Produsul are o functie noua, speciala – sistemul „Multi-Click” -, care permite schimbarea foarte rapida si simpla a lamei de taiat iarba si a celei pentru tuns arbusti. Daca se apasa simultan in jos cele doua butoane rosii de pe partea stanga si dreapta a uneltei, se elibereaza atat lama, cat și intreaga unitate care include si lama. Acestea formeaza impreuna un accesoriu detasabil, care sporeste semnificativ flexibilitatea sculelor, fiind astfel mai usor de folosit. Dupa scoaterea accesoriului a carei utilizare nu mai este necesara, se poate atasa foarte simplu urmatorul accesoriu, acesta fixandu-se in pozitie cu un simplu clic.

Functii suplimentare pentru o gama mai larga de aplicatii

Foarfecele Bosch Isio este acum mai mic si mai versatil, fiind cu 15 la suta mai compact fata de modelul anterior si, prin urmare, mai usor de manevrat. O dotare noua este dispozitivul de pulverizare care, prin simpla apasare a unui buton, poate fi folosit la stropirea plantelor cu pesticide sau ingrasaminte solubile in apa, in concentratiile de uz casnic. in functie de setare, posibilitatile de aplicare variaza de la un jet directionat pana la o pulverizare fina. Rezervorul transparent are o capacitate de 1 litru. Isio poate pulveriza timp de pana la 40 de minute cu un acumulator complet incarcat, ceea ce inseamna aproximativ opt rezervoare pline. De asemenea, Isio poate fi tinut in orice moment confortabil in mana datorita centrului sau de greutate echilibrat.

Functiile cu eficienta dovedita la modelul anterior au fost pastrate, precum sistemul antiblocare, care asigura o functionare puternica a lamei cutitului, aceasta putand taia cu usurinta chiar si crengi mai groase sau smocuri dese de iarba. De asemenea, indicatorul nivelului de incarcare afiseaza nivelul de incarcare a acumulatorului in patru trepte (intre 100 si 35 la suta, intre 35 si 15 la suta, intre 15 si 5 la suta si intre 5 la suta si 0) prin doua culori si o iluminare continua sau intermitenta. Isio continua sa se numere printre cele mai usoare scule electrice de gradina datorita tehnologiei litiu-ion cu eficienta dovedita, avand o greutate totala de 500 de grame, incluzand lama de taiat iarba, sau de 550 de grame, incluzand lama pentru tuns arbusti.

Tija telescopica imbunatatita 

La fel ca produsul Isio, si tija telescopica a fost imbunatatita: aceasta poate fi utilizata acum si cu foarfecele pentru tuns arbusti și de tuns iarba. Un nivel ridicat de confort in timpul lucrului este asigurat de capul rotativ al tijei: acesta poate fi rotit 90 de grade spre dreapta sau spre stanga. Astfel, utilizatorul poate taia in mod confortabil arbustii din lateral, fara a fi nevoit sa-si rasuceasca mana. Capul tijei poate fi, de asemenea, inclinat in trei unghiuri, facilitand in mod considerabil lucrul deasupra capului. Tija telescopica poate fi reglata continuu, putand fi lungita cu pana la 25 de cm.

Noul Isio va fi disponibil in magazine incepand din primavara anului 2014, in urmatoarele versiuni:

– cu cutitul pentru taiat iarba,

– cu cutitul pentru tuns arbusti,

– cu ambele cutite.

Fiecare versiune este dotata cu o husa, inclusiv incarcator. Accesoriul pentru pulverizare este disponibil separat.

Related posts

Popcorn Drift, noua vedetă a sezonului pentru pasionații de flori și grădinărit

Adina Meyers

Reciclează pentru un mediu de viață sănătos!

Adina Meyers

“1 iunie” trebuie să fie în fiecare zi

Adina Meyers