LifeStyle

Krups Evidence – Dă swipe dreapta unei cafele reușite!

Searching for Mr. Right? Știm cât de important este pentru tine ca ”el” să cunoască secretul unui Ristretto, să nu spună ”nu” unui delicios Cappuccino și să fie cel mai bun când vine vorba de un Espresso desăvârșit! Relaxează-te, căutarea a luat sfârșit! It’s a Match!

 

Spune ”da” dragostei la prima vedere și alege Krups Evidence, espressorul automat care te face să exclami: ”He’s the one!”. J

 

Funcții inteligente într-un design elegant

 

Exigentă și perfecționistă din fire, știi cât de important este pentru tine să găsești un espressor care să se ridice la rangul de ”Mr. Perfect”. Cu un design elegant, dar simplu de utilizat, Evidence de la Krups îți oferă o experiență a cafelei fără egal, în confortul casei tale.

 

Detaliile fac diferența atunci când vrei o băutură savuroasă, iar pentru o îndrăgostită de arome, Krups Evidence te provoacă să îți trezești simțurile! J

 

Tu deții controlul atunci când vrei să prepari băutura favorită, deoarece Krups Evidence este prevăzut cu interfața intuitivă OLED. Easy!

 

#Goodtoknow dacă preferi cafeaua Dark, nu trebuie decât să apeși pe buton iar aceasta va fi exact cum îți dorești: amazing! În plus, datorită funcției Double Cappuccino, poți prepara două băuturi cu lapte concomitent, printr-un simplu gest.

 

Indiferent dacă preferi un Espresso, un Cappuccino sau un ceai, fie el Darjeeling sau un delicios English Breakfast, Krups Evidence «has them all!», între cele 15 băuturi presetate, gata oricând pentru a fi încercate. Deci, ce spui de un ceai în doi?

 

It tastes like love J ! Krups Evidence are încorporată tehnologia Quattro Force ce optimizează fiecare pas cheie din procesul preparării unui espresso, de la măcinare și presare, la percolare și drenaj. În funcție de intensitatea și tipul de băutură selectată, poți seta râșnița metalică pentru o măcinare grosieră sau fină și poți alege rapid intensitatea dorită a cafelei.

 

Get ready to fall in love with coffee J

Related posts

Elis Pavaje: Afaceri in crestere in 2011

Adina Meyers

Masina de spalat vase Electrolux RealLife: performante deosebite de spalare, consum de apa redus cu 50%

Adina Meyers

Principii pentru a pava cu stil un spatiu mic

Adina Meyers