LifeStyle

Ateliere speciale pentru Ziua Femeii, pe 7 martie, in magazinele Hornbach din Bucuresti, Brasov si Timisoara

Pentru a sarbatori si in acest an Ziua Femeii, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, va organiza o serie de ateliere practice speciale pentru doamne si domnisoare. Acestea vor avea loc in 7 Martie, in toate cele cinci magazine ale retailerului din Bucuresti, Brasov si Timisoara.

„Femeile care isi doresc sa afle secretele gradinaritului si cateva tehnici creative pentru obtinerea decoratiunilor interioare sunt invitate, pe 7 Martie, in toate magazinele Hornbach. Am ales aceste doua tematici pentru ca tot mai multe cliente sunt preocupate de cultivarea legumelor si a plantelor aromatice. De asemenea, la Hornbach exista un interes constant pentru produse din departamenul hobby ceea ce dovedeste dorinta clientilor de a se relaxa in mod activ si de a aduce o nota personala in decorarea locuintei”, spune Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

De asemenea, pe langa cele doua tematici speciale pentru femei, in 7 Martie si copiii vor putea participa la ateliere, in magazinul din Brasov.

Fiecare dintre cele trei activitati va dura aproximativ o ora, participarea fiind gratuita, iar Hornbach va pune la dispozitie toate materialele necesare. In plus, toate doamnele si domnisoarele care vor vizita magazinele Hornbach in weekendul 7 – 8 martie, se vor bucura de surprize din partea echipei Hornbach.

In cadrul atelierelor de gradinarit din Bucuresti si Timisoara, participantele vor afla secretele cultivarii plantelor aromatice, de la insamantare, pana la recoltare. De asemenea, ele vor afla cum se pot bucura de plante si legume de primavara, sanatoase si gustoase, culese chiar din gradina proprie. In magazinul din Brasov, la partea practica, clientele vor invata sa realizeze un ghiveci prin traforaj si cum sa il decoreze folosind aparatul de pirogravura.

Activitati diverse, in functie de preferinte

In functie de locatia in care se vor afla, doamnele care vor opta pentru atelierul de arta decorativa vor invata cum pot fi realizate diverse obiecte pentru infrumusetarea locuintei folosind tehnica servetelului, sau cum pot decora o trusa de unelte folosindu-se de pictura cu ceara si pirogravura.

In plus, in magazinul din Brasov, copiii care vor veni la ateliere, vor putea realiza o cutie de bijuterii pe care sa o ofere cadou cuiva drag.

Atelierele pentru femei vor fi realizate in magazinele din Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), in magazinul din Brasov si in cel din Timisoara cu sprijinul trainerilor specializati de la Centrul Educational Fluentis si Club ILI.

Intrucat numarul de locuri pentru fiecare atelier va fi limitat, participantele au posibilitatea de a se inscrie, in prealabil, online, la adresa ateliere@hornbach-romania.ro, si la telefon 0747.020.134, pentru magazinele din Bucuresti si Timisoara, sau la telefon 0723.671.307, pentru magazinul din Brasov.

Mai multe detalii privind atelierele si inscrierea sunt disponibile pe site-ul companiei.

 

Related posts

Marcel Iureș: „Filmul Octav are un destin frumos”

Adina Meyers

(P) Alexandra Stan joacă rolul lui Moş Crăciun la Cămara cu Merinde

Adina Meyers

Comunicat de presa Cultura Alternativa

Adina Meyers