Home Retete

Ovăz cu lapte de migdale.

Daca inainte mama ne facea orez cu lapte sau gris cu lapte, acum mama moderna face pentru copii ovaz cu lapte de migdale. Pe langa gustul bun, ovazut este si sanatos, asigură o digestie bună, iar laptele de migdale te scapa de problema lactozei. Daca il combini cu dulcele preferat al copilui, adica ciocolata, fructe confiate, fructe proaspete, nuci sau orice prefera, atunci succesul este garantat.

Acest preparat delicious este bio, poate fi consumat de oricine si poate tine locul uneia din mese, in timpul zilei. Cel mai recomandat este ca mic dejun. 

  Ingrediente pentru doua portii:

  Fulgi de ovaz ……….. 100 g

  Lapte de migdale ……. 300 g

  Miere ………………… 15-20 g

  Un praf de sare

  Fructe confiate taiate cubulete

  Fructe proaspete

  Mod de preparare :

  Se amesteca ovazul cu praful de sare si cu mierea si se lasa la inmuiat in laptele de migdale, la frigider. De preferat se prepara de sera, pentru a doua zi dimineata.

  Inainte de consum, puneti topping-ul dorit, deasupra sau se poate incorpora in compozitie, dupa preferinta.

  Material realizat cu ajutorul Chef Marin Cristian (Cristian Marin Facebook;  cristianmarin_cuisine Instagram;  www.ohvaz.ro

Related posts

8 sfaturi utile pentru a preveni condensul

Lucia Lazar

Soluții eficiente pentru lupta împotriva microbilor

Adina Meyers

Importanța unei bucătării. De ce să acordăm mai multă atenție amenajării ei

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe