Amenajare living Amenajari Interioare

Opțiuni avantajoase de achiziție pentru mobilă living 

Dacă te-ai gândit să îți reamenajezi livingul, însă nu știi de unde să începi, noi te vom ajuta cu un mic ghid despre amenajarea acestuia. De la canapea la comodă și la dulap, poți gasi toate opțiunile de mobila perfectă pentru sufragerie și le poți ajusta bugetului tau.

Poți găsi o gamă variată de mobila living exact ceea ce ai nevoie pentru decorul pe care plănuiești să îl pui la punct, și nu numai. Vom fi un partener de nădejde în ceea ce privește decorarea locuinței tale. 

Despre amenajarea livingului – de ce trebuie să ținem cont?

Livingul, numit și sufragerie, este adesea spațiul central al casei, zona în care ne petrecem cea mai mare parte a zilei, fie cu familia, fie cu oaspeții. Din acest motiv, camera de zi este adesea prima cameră pe care vrem să o schimbăm. 

Așadar, dacă te gândești să actualizezi atmosfera sau aspectul acestui spațiu, îți aducem câteva tendințe actuale de decor pe care să le ții evidența în orice moment.

Confortul 

Cel mai important aspect într-o cameră, fie că e dormitor, fie că e sufragerie, este comoditatea acesteia. Așadar, în primul și în primul rând, va trebui să ne asigurăm că înainte de aspect, camera pe care o vom amenaja trebuie să fie comodă și confortabilă. 

Prin urmare, alegeți mobilierul, textilele și elementele decorative care pun accentul mai degrabă pe confort decât pe aspect. Alegeți textile confortabile și materiale naturale, cum ar fi lemnul, marmura și piatra, pentru a crea o atmosferă confortabilă.

Alegerea stilului 

Pentru a ne fi mult mai ușor de a alege obiectele de decor și piesele de mobilier, este recomandat să alegem un stil după care vrem să ne facem sufrageria. Astfel, având un anumit stil de amenajare ne va fi mult mai ușor în ceea ce privește așezarea, organizarea și achiziționarea pieselor. 

Living cu inspirație scandinavă: 

Stilul scandinav creează atmosfera unei case de la munte, amintind de fuziunea oamenilor și a naturii. Prin urmare, dacă doriți să amenajați livingul în acest stil, optați pentru materiale naturale precum lemnul, piatra, marmura, textilele călduroase, culorile neutre (gri, albastru, bej, pastel), imprimeurile minimaliste sau geometrice. 

Living cu model glamour:

Puteți combina mobilierul confortabil și tactil cu decorațiuni „personalizate” în culori dure sau metalice precum vaze, tăvi, suporturi pentru lumânări, oglinzi etc. Poți alege și pături, covoare sau perne decorative cu imprimeuri sau culori vii precum bleumarin. 

De asemenea, pentru un plus de personalitate, poți vopsi pereții în culori diferite sau chiar poți lipi tapet pe unii pereți ai sufrageriei.

Living în stil boho chic:

Acest tip de design este potrivit pentru locuirea într-un apartament mic deoarece nu există reguli de urmat și este relativ ușor de încorporat. Stilul boho chic nu este rigid, așa că dacă optezi pentru acest stil de sufragerie, ești complet liber să te exprimi.

Fii creativ, începe cu un mobilier unic de sufragerie vintage achiziționat din magazine și târguri de antichități. Ornamentele artistice precum picturile, schițele și fotografiile făcute de tine și prietenii tăi conferă sufrageriei tale personalitate. 

Plante decorative, covoare pufoase, canapea vintage, cărți, reviste, discuri de vinil – toate acestea pot fi obiecte boeme și se încadrează în acest stil.

Related posts

E-Camere.ro – Camere supraveghere – Solutia eficienta la indemana celor interesati sa-si protejeze bunurile materiale si pe cei dragi

Adina Meyers

Tu dupa ce criterii iti alegi electrocasnicele pentru bucatarie? Stii la ce trebuie sa fii atent?

Adina Meyers

Dormitorul din mansarda

Adina Meyers