Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Veselie în locuința ta

Atunci când te hotărăști asupra unui stil de amenajare pentru căminul tău trebuie să ții cont, în primul rând, de personalitatea ta. Astfel, te vei putea bucura cu adevărat de un spațiu pe care să îl numești „acasăˮ.

Așadar, fiecare amănunt este important. Fie că vorbim despre alegerea mobilierului, a covoarelor sau, pur și simplu, a unor ghivece pentru flori, totul este esențial pentru rezolvarea ecuației „locuința perfectăˮ. Casa este acolo unde îți reîncarci bateriile după o zi epuizantă la locul de muncă, acolo unde petreci timp alături de cei dragi, acolo unde iau naștere amintiri prețioase pentru tine și cei din jurul tău etc.

Și pentru că o stare de bine înseamnă în primul rând zâmbete, râsete, de ce să nu optezi și pentru achiziționarea unor obiecte amuzante? Gândește-te de câte ori se întâmplă ca un mesaj simplu, pozitiv, sincer, scris pe o foaie de hârtie colorată, să aducă zâmbetul pe chipul destinatarului. De multe ori, nu-i așa? Iar dacă în peisaj apar și niște agrafe de birou cu diverse animăluțe atașate, obiectivul va fi, cu siguranță, atins. În mod cert vei fi apreciat dacă vei recurge la o astfel de metodă de comunicare.

Niciodată nu poate fi vorba de prea multă veselie. Așadar, nu ezita, să te înconjuri de elemente în culori tonice, care au inscripționate sloganuri pozitive: boluri, sacoșe, post-it-uri etc. În plus, astfel de obiecte pot reprezenta un cadou perfect pentru cei apropiați.

Sperăm ca imaginile din galeria foto să te convingă de faptul că, uneori, starea de bine este foarte ușor de obținut.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

Articole similare

Casa curbata, premiu la Brick Awards

casamea.ro

Despre corecta alegere a panourilor solare

casamea.ro

Ventilatorul de baie este chiar atat de important pentru confortul nostru? Afla ce avantaje ofera acesta!

casamea.ro

Lasă un comentariu

fourteen − 10 =