Amenajare baie Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Care sunt cele mai importante 5 beneficii ale cabinelor de duș din sticlă?

Te-ai plictisit de vechea ta baie și dorești să-i dai un aspect nou? Ei bine, instalarea de cabine de duș din sticlă ar fi o modalitate interesantă să oferi băii tale un aspect nou, elegant. Și fără a modifica întregul spațiu.

Disponibilă în modele plăcute din punct de vedere estetic, cabina de duș din sticlă a devenit foarte populară printre constructori și proprietarii de case. Care vor să creeze interioare frumoase pentru baie. O cabină de duș din sticlă ajută la crearea unui spațiu de baie separat în încăpere. Aceste cabine de duș acționează ca o partiție și restricționează viziunea din exterior.

Mai jos sunt enumerate avantajele principale ale instalării cabinei de duș din sticlă, în baia ta.:

Întreținere redusă:

Un beneficiu important al alegerii cabinelor de duș din sticlă în comparație cu alte materiale este că acestea necesită o întreținere foarte redusă. Sunt durabile și foarte ușor de curățat. Șansele unei acumulări de mucegai sunt rare. Se recomandă să pui un strat protector pe sticlă la momentul instalării, deoarece va reduce petele de apă și săpun. Sunt bine construite și necesită astfel foarte puține reparații.

Face ca baia să arate spațioasă:

Dacă ai o baie mică, o cabină cu  paravan de duș din sticlă este exact ceea ce ai nevoie pentru ca spațiul să pară mai mare. Va face ca baia ta să pară mult mai spațioasă decât este de fapt. Mai mult, va permite un flux de aer mai bun. În comparație cu cabina de duș cu cadru metalic sau o perdea tradițională.

Sunt personalizabile:

Un alt avantaj al alegerii cabinelor de duș din sticlă este că acestea sunt personalizabile. În magazinele specializate, sunt disponibile o gamă largă de cabine de duș. Din sticlă, personalizabile, și modele de paravane și uși din sticlă . Poți explora colecția lor și poți opta pentru cea care se potrivește perfect cu designul băii tale.

Sunt sigure:

Cabinele de duș din sticlă sunt în fiecare zi o opțiune mai sigură. Față de perdelele de duș care atârnă și care creează pericol de alunecare și cădere. În special pentru cei tineri și pentru persoanele în vârstă din casă. Acestea reduc semnificativ șansele oricărui accident în baie. Deoarece va fi mai puțină apă pe podea și mai puțină curățare necesară după duș. Cabina de duș din sticlă este fabricată din sticlă călită și înmuiată la căldură, care este foarte rezistentă la impact datorită rezistenței sale considerabile (de cinci ori mai puternică decât sticla obișnuită).


Adăugă valoare casei tale:

 

Dacă intenționezi să îți vinzi proprietatea, înlocuirea cabinei vechi și uzate a băii cu o cabină de duș elegantă din sticlă va spori cu siguranță valoarea acesteia. Chiar dacă nu intenționezi să te muți, modernizarea acesteia cu un model de sticlă frumoasă va face spațiul să arate mai plăcut.

Cu siguranță, ținând cont de sfaturile de mai sus, vei reuși să alegi cea mai potrivită cabină de duș pentru baia ta, astfel încât să te bucuri și relaxezi la fiecare baie.

 

Related posts

In baia ta ce se potriveste mai bine: o cabina de dus sau o cada?

Adina Meyers

Vila superba la poalele muntilor

Adina Meyers

Paravane pentru calorifere

Adina Meyers