Lacul notoriu, rece, Wörthersee din Austria, tratează ,,Covidul lung” ca parte a unui program dezvoltat de renumita clinică de slăbit și detoxifiere, Vivamayr.

Înotul cu apă rece te-ar vindeca după dezvoltarea unui Covid îndelungat?

Din cele 213 de milioane de oameni care au fost infectați de Covid-19 în întreaga lume, între 10% și 23% vor ceda în fața rezistenței sale debilitante. Nu există o cale clară spre recuperare – dar asta nu ne împiedică să cheltuim milioane pe încercări.

,,Long Covid” (Covidul lung) este definit ca un sindrom care persistă la 12 săptămâni de la prima infecție, iar simptomele sale sunt numeroase și variate – de la epuizare și palpitații cardiace – la alergii și ceață cerebrală până la nivel de demență.

Suferinzii vor merge oriunde și vor cheltui echivalentul unui BMW Seria 7 atâta timp cât cineva promite că îi va face bine. Gama de tratamente, teorii și terapeuți care pretind a fi de ajutor este uluitoare. Puteți alege să fiți înghețat cu crioterapie sau fiert în tratamente hipertermice. Puteți încerca transfuzii sau meditație transcendentală. Cinismul iese pe fereastră când ești disperat.

Mulți oameni se uită la clinicile rezidențiale de ultimă generație. Clinica Vivamayr din Austria este renumită pentru programele sale de detoxifiere și oferă acum tratamente specializa- te de lungă durată pentru Covid. La sfârșitul schemelor de tratament, pacienții s-au simțit „absolut minunat – și simțurile din picioarele lor se întorceau”.

Citește sfaturile Editorilui și secretele vindecării în noua ediția Casamea pe care o poți achiziționa și online de aici.

 

Related posts

Invatam Engleza prin muzica, pictura si dans

Adina Meyers

Gealan lanseaza spotul TV de promovare a sistemului S9000

Adina Meyers

Transformarea balconului în bucătărie: 5 sfaturi utile

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe