LifeStyle

Ce cadouri oferim copiilor de Craciun?

Luna decembrie incepe pentru cei mai multi parinti cu intrebarea repetitiva a fiecarui sfarsit de an « Ce cadouri punem sub brad pentru cei mici?» Adesea, raspunsul vine sub forma unei papusi sau masinute, ce devin in scurt timp doar simple jucarii care nu incurajeaza dezvoltarea imaginatiei, creativitatii si increderii in sine a prichindeilor.

Pentru acest an, Urban-Market.ro, partenerul de joaca al copiilor activi, vine in intampinarea celor aflati in cautarea darurilor inspirate de Craciun cu o serie de produse inedite prin care strengarii isi contureaza imaginea ludica a Sarbatorilor de iarna si isi canalizeaza optim energia debordanta.

Balansoarul pe arc

Balansoarul pe arc este cadoul emblematic al copilariilor din toate timpurile, ce se va transforma in cea mai frumoasa amintire a Craciunului pe care prichindelul o va purta peste ani.

Recomandat copiilor cu varste intre 1.5- 5 ani, balansoarul pe arc este confectionat din materiale de calitate, iar culorile sale au un efect vizual exceptional, ce stimuleaza creativitatea si imaginatia celui mic.

Tunelul spiridus

Tunelul spiridus este ajutorul de baza al lui Mos Craciun. Alcatuit din mai multe segmente si intr-o gama variata de culori, poate fi asamblat chiar si in interiorul casei pe timp de iarna, devenind o ascunzatoare perfecta pentru copiii pasionati de-a v-ati ascunselea sau locul ideal de joaca al strengarilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

Balansoarul elefant

Balansoarul elefant pe arc poate fi amplasat in curţile private sau cele destinate gradiniţelor, devenind punctul central de joaca si echipamentul de exterior care favorizeaza dezvoltarea coordonarii, echilibrului si abilitatilor motrice si senzoriale ale copiilor, datorita functionalitatii sale.

Confecţionat din materiale rezistente la intemperii si cu un design atractiv, balansoarul pe arc este recomandat copiilor prescolari care adora miscarea in aer liber si pentru care ’’afara’’ reprezinta modul de explorare si de cunoastere a mediului din care fac parte.

Tunelul omida

Un alt echipament care poate deveni cadoul ideal de Craciun este tunelul omida, care la fel ca si tunelul spiridus, este format din mai multe segmente care se fixeaza rapid si facil, intrand in categoria ansamblurilor de joaca de interior recomandate spatiilor de joaca in aer liber si funland-urilor.

Iar ca ritualul fiecarui sfarsit de an sa se afle mereu sub o nota magica si fascinanta, cand cadourile de sub brad capata o insemnatatea aparte, Urban-Market.ro ofera o gama variata de produse ce implinesc asteptarile celor mici pentru un Craciun de poveste: echipamente de fitness pentru copii – ski, vaslit, rotativ, mini steppere, banda de alergat, bicicleta fitness, ansambluri de joaca pentru interior si exterior.

Și pentru adultii care vor sa-si amenajeze curtea dupa ultimele tendinte in materie de design exterior, Urban-Market.ro pune la dispozitie o categorie de produse care se adapteaza perfect oricarei arhitecturi peisagere: echipamente sportive pentru exterior, jardiniere, gratare copaci, cismele, pergole si foisoare.

Gamele de articole sunt comercializate de Urban-Market.ro si se pot comanda completand formularul special sau urmand instructiunile specifice din pagina web. 

Related posts

Sankt Petersburg PUB sustine designerii romani prinTargurile de Duminica!

Adina Meyers

Echipa din Romania castiga mentiune dintr-un total de 983 de proiecte inscrise

Adina Meyers

Dulcele care nu îngraşă

Adina Meyers