LifeStyle

Concursul „Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje” si-a desemnat castigatorii

Chioran Dragos din Oradea este castigatorul marelui premiu al concursului. Designul de tricou propus de acesta prezinta pubelele de colectare separata realizate sub forma unor personaje creative si amuzante care îi invita pe oameni sa colecteze separat si explica ce tip de deseu corespunde fiecarui container în parte. Mesajul simplu, usor de retinut, prietenos si foarte sugestiv pentru transmiterea informatiilor de colectare separata catre populatie s-au numarat printre argumentele care au stat la baza alegerii designului castigator.

Locul al II-lea a fost obtinut de Gherghin Cristiana din Bucuresti care a asociat gestul colectarii separate cu un joc simplu al copilariei. Pe locul al III-lea s-au clasat Semenescu Serban Constantin din Botosani si Gherghelescu Alexandru Eugen din Constanta, vizualurile lor invitandu-i pe oameni sa nu amestece deseurile, asa cum nu o fac nici cu lucrurile importante în viata si, respectiv, sa gandeasca selectiv.

Marele castigator al concursului va primi 500 euro, iar designul sau va contribui la educatia publicului privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje, iar participanţii clasati de pe locurile II si III vor castiga 300 euro si, respectiv, 200 euro.  

Ideile creative regasite în proiectele participante la acest concurs si implicarea tinerilor în proiect ne-au bucurat foarte mult si sunt o dovada ca acestia sunt din ce în ce mai preocupati de protejarea mediului înconjurator. Le multumim tuturor pentru sustinere si felicitam castigatorul care speram ca va fi mandru cand va vedea designul sau la cele mai mari concerte, festivaluri, evenimente si campanii de informare despre colectarea separata a deseurilor. Vom continua sa derulam astfel de concursuri creative de educare si implicare a tinerilor, avand speranta ca tot mai multi îsi vor însusi gestul colectarii separate drept un obicei cotidian si vor transmite mesajul mai departe si prietenilor lor” a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Concursul ,,Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje” a avut loc în perioada 25 mai-23 iunie 2013 si s-a adresat tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa între 18 si 26 de ani.

Partenerii media ai concursului „Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje” au fost: Designist.ro, Modernism.ro, Iqads, IGLOO, Sofresh.ro, Feeder.ro, Hipmag.ro, CentrulVechi.com, Inspirationist.ro si GensDuBien – Comunitatea Oamenilor de Bine.

Mai multe detalii despre proiect, regulamentul concursului, precum şi informaţii interesante despre colectarea separata a deşeurilor de ambalaje pot fi aflate accesand site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.

 

Related posts

Romania a devenit, in premiera, exportator net de panouri termoizolante

Adina Meyers

121.ro aniverseaza 9 ani de existenta

Adina Meyers

CASE DE VANZARE: Anuntul tau AICI

Adina Meyers