LifeStyle

Noaptea Alba a Masinilor de Colectie

Ca preambul al ineditei licitatii, pe covorul rosu vor pasi, in seara de 23 august, Mihai Leu, Radu Mazare, Cristian Topescu si colectionari de top, invitati la Cocktailul Privat, primul eveniment din seria dedicata celei dintai licitatii romanesti de Masini de Colectie. Incepand cu ora 18.00, cei mai pasionati dintre colectionarii de automobile si alte nume sonore ale vietii publice romanesti vor testa unele dintre cele mai dorite masini de colectie, 21 de loturi cu istorie.

Deschiderea oficiala a expozitiei va avea loc vineri, 24 august, ora 18.00, si va continua cu Noaptea Alba a Masinilor de Colectie, un eveniment deschis publicului amator pana la ora 02.00 noaptea. Expozitia va putea fi vizitata si a doua zi, sambata, intre orele 18.00  – 24.00.

VIP-urile revin pentru momentul final al celui mai viril eveniment al verii, Licitatia de Masini de Colectie, secondata de Sport Memorabilia si Licitatia de Vinuri si Sampanii de Colectie: Cristian Topescu, Raluca Lazarut si Codrut Keghes (Dezbracatu’) vor fi co-prezentatorii BMW-ului regelui, a Jeepului Willis, a mult ravnitului monopost Ferrari, a automobilului Lincoln si a altor masini clasice de exceptie, totul de la ora 20.30, duminica, 26 august, la Fratelli Beach & Club din Mamaia.

Articole similare

Ciorba de perisoare a la grec

Adina Meyers

Minivacanţa de Sfânta Maria 2020: Românii plătesc până la 200 lei pe noapte pentru cazare

Adina Meyers

Sugestie de vacanță: 6 plaje atractive din Europa

Adina Meyers