LifeStyle

Mozzarella GRANAROLO

Mozzarella este o branza proaspata, cu o textura usoara, consistenta moale si un gust usor dulceag, avand o puternica aroma de lapte.

Produsa in Italia, mozzarella Granarolo respecta o reteta traditionala, ce consta in obtinerea produsului din lapte special, de calitate superioara.

Nelipsita din dieta mediteraneana, mozzarella Granarolo, este un produs sanatos, fara conservanti, 100g asigurand peste 40% din necesarul zilnic de calciu al unui adult.

Mozzarella Granarolo poate fi achizitionata in urmatoarele variante:

Mozzarella traditionala, in zer, la punguta de 100 g – este deosebit de gustoasa servita ca aperitiv, in combinatie cu rosii sau legume, asezonata cu ulei de masline si busuioc. Este un produs ideal pentru gustari usoare, sandwich-uri si salate delicioase de vara.

Mozzarella Cucina (poate fi gasita in ambalaje de 250 g sau 400 g) – este perfecta pentru preparate calde cu specific italian, precum pizza, paste, lasagna, risotto.

Mozzarella mini 1kg – bulgarasi de mozzarella care se pastreaza in zer, ideali pentru a se folosi la salate si aperitive, dintre cele mai creative si deosebite.

O vara plina de prospetime alaturi de Granarolo!

Articole similare

Colectează și reciclează responsabil deșeurile

Bianca Ion

Să trăim PUR și SIMPLU

Adina Meyers

Start pentru Arhetipuri!

Adina Meyers