LifeStyle

Carrefour deschide al 60-lea supermarket in Romania

Programul de functionare a noului magazin va fi de luni pana sambata intre orele 08.00-22.00 si duminica intre 08.00-20.00. Noul magazin are o suprafata de 425 mp si va gazdui o gama de aproximativ 6.000 de produse, dintre care peste 1.000 sunt articole marca proprie la acelasi pret cu cele regasite in hypermarketuri.

Gama de produse cuprinde: lactate – brânzeturi, mezeluri, carne, produse congelate, produse aperitiv, semipreparate, băcănie: conserve, dulciuri, cafea, paste făinoase, zahăr, biscuiți, panificație – patiserie; legume – fructe, apă, sucuri, băuturi, produse de igienă, întreținerea casei, produse internaționale, produse bio și dietetice. Modalitatile de plata practicate vor fi multiple si includ si card Carrefour MasterCard sau tichete de masa.

Cu o istorie de 50 de ani in spate, grupul Carrefour detine aproape 9.900 de magazine in 30 de state, este al doilea distribuitor mondial si primul pe Europa. In Romania exista 93 de magazine dintre care 24 sunt Hypermarketuri Carrefour, 60 supermarketuri, iar 9 sunt magazine de proximitate: Carrefour Express. 

Related posts

Flow state, soluţia antistres simplă şi plăcută

Adina Meyers

In 2012, CliniClowns Romania continua traditia Martisorului si in lumea copiilor cu autism

Adina Meyers

„Gala Extraordinară a Operetei Românești”

Adina Meyers