Image default
LifeStyle

Producatorul de mobila Lemet deschide astazi un nou magazin

Magazinele de mobila ale producatorului Lemet opereaza sub brandul LEM’S si sunt amenajate la acelasi standard calitativ in toate judetele tarii.

Cel mai nou magazin LEM’S din Ploiesti ofera consumatorului un spatiu generos, aproximativ 550 mp de showroom, in care producatorul a expus intreaga sa gama de programe de mobilier. “Investitia in cel acest spatiu LEM’S s-a ridicat la aproximativ 450.000 lei. In Ploiesti am deschis magazinul cu numarul 108 din reteaua LEM’S” declara Adrian Rizea.

Magazinul este situat in cel mai nou centru comercial din Ploiești, Galeria Kaufland Nord, situat pe Bd. Republicii nr. 138. Noul magazin este a doua locatie LEM’S din Ploiesti, primul fiind situat in Complex Aurora Vest Nr. 1 (la etaj). “Evolutia continua a deschiderilor de magazine LEM’S la nivel national a facut ca, odata cu showroom-ul din Ploiesti, reteaua sa ajunga la un spatiu total de expunere de 52.500 mp la nivelul intregii tari” declara Adrian Rizea.

“Rate fara dobanda” accesate de 3200 de clienti

LEM’S pune la dispozitia clienților sai cu un plan de achiziție in 10 rate fara dobanda, impreuna cu partenerii sai financiari.

Programul de “rate fara dobanda” are deja un an de prezenta in magazinele LEM’S si a fost deja folosit deja de peste 3.200 clienti.

Articole similare

Premiile Mondiale Sony pentru Fotografie si festivalul Mondial de Fotografie 2010

comunicat de presa

Cum a fost la deschiderea expoziției When South Meets North din cadrul Romanian Design Week 2017

casamea.ro

HUMANIC into the wild

comunicat de presa

Lasă un comentariu

14 − 10 =