LifeStyle

“Militarul Fanfaron”, debutul teatrului antic la Teatrul Masca

Autorul textului – Plaut, considerat pe buna dreptate parintele comediei latine, da nastere unei farse in toata puterea cuvantului, dar una spumoasa, care a zguduit piepturile miilor de spectatori pe care ii va fi avut in amplele amfiteatre romane.

“Nu vreau sa dezvalui nimic de pe acum, dar nu ma pot stapani sa va spun ca veti avea, cu totii, o surpriza de proportii. Un spectacol atat de indracit ca acesta cu siguranta nu ati mai vazut. Si veti recunoaste cu usurinta energia fabuloasa pe care teatrul antic latin a diseminat-o de-a lungul veacurilor in comedia latina culta, commedia dell’arte, comedia goldoniana si moliereasca, in stralucitoarele scene comice din teatrul renasterii engleze si Shakespeare, in incredibilele comedii de pasaj ale circului universal”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Actorii Teatrului Masca se intrec in a fi care mai de care mai buni, mai inventivi, mai spectaculosi. Ei reusesc sa redea publicului extraordinarele fresce sau imaginile pe care vasele antice le aduc pana la noi intr-o maniera plina de originalitate. Trasaturile personajelor, surse inepuizabile de umor savuros sunt argumente pentru perpetua actualitate a teatrului latin.

Avanpremiera va avea loc vineri, 15 februarie, ora 19.00.

Detalii pe www.masca.ro sau pe blogul teatrului http://teatrulmasca.wordpress.com/.

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Centrul Vechi, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRWave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV

Eveniment recomandat de: Editura Nemira

Related posts

Humanic Breaking News- ȚINTEȘTE SUS

Adina Meyers

Soare puternic? Sistemele de umbrire marca VEKA protejeaza si izoleaza

Adina Meyers

Cum poti sa faci sport fara a iesi din casa

Adina Meyers