LifeStyle

LITERALmente te iubesc! Campania editurii Litera dedicata lunii februarie

In cadrul campaniei LITERAlmente te iubesc! pregatim prietenilor nostri surprize de tot felul: pana pe 13 februarie, pe blogul si pe pagina de facebook ale editurii se desfasoara un concurs al carui castigator va primi, pentru el si pereche, o cina romantica urmata de o noapte la hotelul Rin Central Hotel. Asadar, va invitam la concurs!

Cei care doresc un cadou inspirat, pentru el sau pentru ea, sunt invitati la BookStop-urile Litera din toata tara, unde vor putea cumpara, la preturi speciale, pachete-cadou cu carti, vin si cele mai fine praline. Cadourile frumos ambalate contin si o cartolina care poate fi personalizata cu numele destinatarului si al celui sau celei care face cadoul.

Lista BookStop-urilor este disponibila pe site-ul www.litera.ro.

Prietenii nostri, ca si clientii BookStop-urilor Litera vor primi cadou in zilele de Valentine`s day si Dragobete scrisori celebre de dragoste, gest nostalgic si de inspiratie pentru toti cei care doresc sa intre in spiritul lunii indragostitilor!

Asadar, acum ca avem contextul, va oferim pretextul de a face gesturi mici si frumoase pentru cei pe care LITERAlmente ii iubiti!

Related posts

Seria WALKMAN® S540

Adina Meyers

Aripioare marinate, pentru gusturile toate

Adina Meyers

Delta Studio a lansat a treia ediție a albumului anual „Lifestyle Design Interior”

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe