LifeStyle

LITERALmente te iubesc! Campania editurii Litera dedicata lunii februarie

In cadrul campaniei LITERAlmente te iubesc! pregatim prietenilor nostri surprize de tot felul: pana pe 13 februarie, pe blogul si pe pagina de facebook ale editurii se desfasoara un concurs al carui castigator va primi, pentru el si pereche, o cina romantica urmata de o noapte la hotelul Rin Central Hotel. Asadar, va invitam la concurs!

Cei care doresc un cadou inspirat, pentru el sau pentru ea, sunt invitati la BookStop-urile Litera din toata tara, unde vor putea cumpara, la preturi speciale, pachete-cadou cu carti, vin si cele mai fine praline. Cadourile frumos ambalate contin si o cartolina care poate fi personalizata cu numele destinatarului si al celui sau celei care face cadoul.

Lista BookStop-urilor este disponibila pe site-ul www.litera.ro.

Prietenii nostri, ca si clientii BookStop-urilor Litera vor primi cadou in zilele de Valentine`s day si Dragobete scrisori celebre de dragoste, gest nostalgic si de inspiratie pentru toti cei care doresc sa intre in spiritul lunii indragostitilor!

Asadar, acum ca avem contextul, va oferim pretextul de a face gesturi mici si frumoase pentru cei pe care LITERAlmente ii iubiti!

Related posts

Daikin Nexura – cea mai buna alegere pentru incalzire si racire

Adina Meyers

Ce face ceramica asa de deosbita?

Adina Meyers

Careul de tenori ai Operetei în partituri memorabile

Adina Meyers