LifeStyle

thecraftlab by Irina Neacsu

Arhitectul si designerul de interior Irina Neacsu a infiintat in 2010 brandul thecraftlab, prin care creeaza si restaureaza piese de mobilier si accesorii cu o poveste unica, ce combina diferite materiale, culori, aplicatii si broderii in fantezii stratificate de trecut si contemporan.

Poti face cunostinta cu Mr. Him si Ms. Her, precum si de scaunele-personaje din seria Seasons sau cuplul traditional Draga si Dragu si duoul Urban Fashion, Miss Due & Miss One pe site-ul www.irinaneacsu.com, o platforma online dedicata brandului thecraftlab pe plan international.

“Noua colectie de scaune-personaje formuleaza o abordare esentializata a activitatii thecraftlab, abordare ce vizeaza in primul rand dialogul comercial cu galeriile si resellerii. thecraftlab by Irina Neacsu ramane un brand al produselor unicat, insa, prin aceasta colectie, ofera o directie standardizata, favorabila comenzilor si intelegerii mai facile a acestor obiecte”, spune designerul Irina Neacsu.

Fiecare scaun-personaj este unicat, personalizat manual prin tehnicile si mixurile textile deja recunoscute ale brandului thecraftlab. Site-ul expune doua categorii de produse: produse unicat, prin care brandul s-a facut deja cunoscut, si o colectie noua, de serie, care apeleaza la tehnici de print dupa ilustratii originale semnate de designer.

“Scaunele din prima categorie se pot achizitiona si comanda personalizat, duplicatele fiind posibile cu mentiunea unicitatii designului. A doua categorie permite replicarea designului in serie si implica, fireste, preturi mai mici”, explica Irina.

+40722-134.307

contact@irinaneacsu.com

www.irinaneacsu.com

Related posts

Turneu de seminarii de dezvoltare personala: personal power

Adina Meyers

Igiena copiilor sanatosi, nou program educational

Adina Meyers

(P) Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primăverii!

Adina Meyers