LifeStyle

Turneu de seminarii de dezvoltare personala: personal power

Acest turneu de seminarii este creat cu scopul de aduce puterea personala mai aproape pentru cat mai multe persoane. In cadrul acestui turneu, Marian Rujoiu impreuna cu invitatul sau special, Bruno Medicina, vor aseza caramida dupa caramida pentru a cimenta temelia dezvoltarii ca persoana, cu scopul de a produce rezultate directe si imediate.

„Imi plac oamenii, iubesc oamenii si viata, acesta este principalul motiv pentru care vreau sa ne intalnim! Sunt incantat ca acest eveniment va aduce valoare in viata ta, a celorlalti si a mea. Programul Personal Power este o calatorie si sunt entuziasmat ca o putem face impreuna. Starea de Flux nu este o conferinta in care vei invata sa devii expert in cine stie ce domeniu, ci care te va ajuta sa te autodefinesti, sa devii expert in propria persoana. Te vei conecta cu tine mai usor, te vei intelege mai bine, vei actiona mai mult si vei avea la dispozitie mai multe butoane pe care sa apesi ori de cate ori ai nevoie sau iti doresti.”

Marian Rujoiu – Manager Extreme Training

Participantii vor pleca de la conferinta:

  • cu curaj sa actioneze masiv;
  • cu trei metode sa-si activeze starea de flux;
  • cu doua metode de inlaturare a stresului;
  • cu un mecanism declansator al starii de bine;
  • cu sentimentul ca a luat o decizie buna participand;
  • cu un plan de actiune;
  • cu un networking bine pus la punct;
  • cu noi relatii si noi contacte;
  • cu noi prieteni valorosi.

Personal Power inseamna puterea ta de a te autodefini! Inseamna capacitatea ta intrinseca de a obtine performanta! Inseamna capacitatea ta de a obtine succesul prin competente pe care le ai, dar despre care nu stii inca ce pot face. Tocmai de aceea primul seminar din aceasta serie abordeaza tema Starea de Flux – Incredere si stare de bine!

Obiectivul Personal Power este de a a te determina sa vrei mai mult si sa poti mai mult, fiecare conferinta va fi o metafora-concept, iar succesiunea lor in timp marcheaza o scara ascendenta de la prima zi din viata omului pana la autoimplinirea acestuia.

Detalii complete despre eveniment se pot afla urmand acest link: http://www.personal-power.ro/

Persoana de contact: Marian Rujoiu, manager eveniment, [email protected], 0726 00 55 33

Extreme Training este o companie de training fondata in 2005. Inca de la infiintare, Extreme Training si-a asumat misiunea de a isi sprijini clientii pentru a obtine rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atat clientilor corporate cat si persoanelor private) o gama larga de servicii de formare profesionala sau consultanta: de la leadership si management, pana la negociere, vanzari, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management. 

Articole similare

Gymboland, tărâmul magic al copilăriei fără de sfârşit

casamea.ro

Reguli de amenajare pentru o grădină în stil franțuzesc

casamea.ro

Întrebuințări la care nu v-ați fi gândit pentru soluția de curățat geamuri

casamea.ro

1 comment

Carmen 4 March, 2020 at 1:24 pm

Recomand https://www.markantconsult.ro/ ,oameni exceptionali! Am facut coaching cu Anca si apoi am lucrat si pe alte proiecte de leadership, training si dezvoltare!

Reply

Lasă un comentariu