LifeStyle

Traiește mai sănătos cu Bosch! Te bucuri de legume și fructe proaspete până la de 3x mai mult timp datorită noilor combine frigorifice!

Pentru familia ta aceasta se traduce printr-o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, ceea ce se încadrează în trendul actual, dar știm că nu e întotdeauna ușor de respectat. Totul devine mai simplu cu ajutorul potrivit, iar vara aceasta sprijinul vine din partea Bosch, care a lansat noile combine frigorifice NoFrost cu sistem VitaFresh

Datorită acestei tehnologii revoluționare alimentele delicate depozitate in frigider precum salatele, legumele şi fructele îşi păstrează mai mult timp prospeţimea şi vitaminele, aroma si aspectul. Pe langa beneficiile pentru sănătate remarcăm și aspectul practic: acum nu mai trebuie să renunți la alimente proaspete din lipsă de timp sau pentru a păstra bugetul echilibrat, este suficient să iți asiguri un stoc săptămânal. În acest mod simplu te poți bucura permanent de o dietă echilibrată cu resurse rezonabile.

Iar noutațile nu se opresc aici! Cu sistemul VitaFresh Pro poți selecta cu exactitate temperatura de depozitare pentru pește, carne şi produse lactate în intervalul cuprins între -1ºC și +3ºC., dar şi nivelul optim de umiditate pentru fructe şi legume

De exemplu, ținând cont de recomandările specialiștilor, pentru peşte şi carne este ideal un mediu cu umiditate scazuta si o temperatură apropiata de 00 C, pe care o putem seta independent de temperatura din restul compartimentelor. De asemenea, sertarul special dedicat fructelor și legumelor permite variația umidității aerului pe trei trepte, dupa necesități: pentru fructe, legume sau conţinut mixt, ceea ce împiedică deshidratarea alimentelor, menținând un nivel optim de umiditate pentru păstrarea prospețimii de până la 3 ori mai mult timp.

Suntem de acord că sănătatea este cea mai importantă pentru noi toți, dar în alegerea oricarui frigider e nevoie sa ții cont si de spațiul disponibil în bucătărie. Daca alegi una dintre combinele frigorifice de la Bosch cu VitaFresh vei fi surprins de noile dimensiuni si volume ce se pot încadra usor oriunde. Combinele frigorifice din serie 4, serie 6, sau serie 8 sunt disponibile in variante 60 sau 70 de centimetri lăţime și până la 80 de centimetri adâncime (variante XXL).  Cu un volum total net de peste 500 litri, combinele frigorifice NoFrost XXL sunt ideale pentru familiile mari si iubitorii de spațiu.

Bosch este recunoscut pentru calitate și inovație si garantează solutii facile pentru viața de zi cu zi. De aceea, indiferent de varianta de combina frigorifica care ti se potriveste, Bosch îți oferă 5 ani garanție pentru orice aparat frigorific achizitionat pana la sfarsitul lunii Octombrie 2016.

Așadar, daca ai un stil de viață activ si esti un iubitor de confort si prospețime in viața de zi cu zi, te poti baza pe Bosch si noile combine frigorifice NoFrost cu sistem VitaFresh!

Related posts

ETAGE, showroom dedicat designului ambiental, organizeaza „Saptamana portilor deschise”

Adina Meyers

Inghetata din cirese amare

Adina Meyers

Prima Academie de Aer Conditionat LG din Romania

Adina Meyers