LifeStyle

Liebherr lanseaza in Romania cea mai eficienta combina frigorifica din lume

CBP(esf) 4043 ofera clientilor o combinatie de sisteme de control electronic avansate cu solutii frigorifice ultra-eficiente, facand posibile economii de energie fara compromisuri. Incluzand tehnologia BioFresh, rafturi multifunctionale, raft pentru sticle reglabil, un maner elegant cu un mecanism de deschidere integrat, precum si tehnologiile SmartFrost & VarioSpace in congelator, noua combina frigorifica ofera prospetime, dar si confort perfect in utilizarea zilnica.

BioFresh mentine alimentele la o temperatura putin peste 0°C, la umiditatea ideala, pastrand astfel prospetimea acestora pentru o perioada mult mai indelungata decat in frigiderele obisnuite. Datorita acestei tehnologii, consumatorii pot beneficia de o alimentatie mai sanatoasa, deoarece in climatul BioFresh, fructele, legumele, produsele lactate, carnea, pestele sau fructele de mare isi conserva vitaminele si mineralele, gustul delicat, precum si aspectul atractiv.

Noua gama dispune de rafturi de depozitare din sticla securizata cu rama din otel inoxidabil. Interiorul usii GlassLine este echipat cu recipiente de plastic si profile de inalta calitate, integrate armonios

Un alt avantaj al noilor produse este coloana cu iluminare LED integrata in peretele lateral, ce confera o lumina delicata, care creste treptat in intensitate. Exista, de asemenea, o noua sursa de iluminare LED integrata in raftul despartitor dintre compartimente.

 

 

 

 

Related posts

Premiu de 100.000 de euro acordat de fundatiile VELUX

Adina Meyers

Forță ciclonică de aspirare cu Rowenta Compact Power

Adina Meyers

Tort vesel, in culori de sezon

Adina Meyers