LifeStyle Retete

Top 5 dulciuri care nu iti afecteaza silueta

Iti plac dulciurile, insa te temi ca iti vei pune in pericol silueta? Ei bine, exista si dulciuri care, nu numai ca te feresc de kilogramele in plus, dar au si un efect benefic pentru organismul tau, continand substante utile functionarii acestuia. Te-am facut curioasa? Atunci afla care sunt cele mai bune dulcuri care nu ingrasa!

5. Mere coapte cu samburi de nuca sau de migdala

Fructele sunt prietenele tale cele mai bune! Daca te-ai plictisit sa le consumi ca atare, iti propunem sa incerci o reteta clasica: mere coapte. Pentru un gust deosebit si o aroma unica, scoate cotorul fructelor si umple spatiul ramas cu samburi de nuca sau cu cate o migdala. Apoi, presara putina scortisoara si pune merele la cuptor, intr-o tava, vreme de cca 25 de minute. Cand timpul a trecut, poti savura un desert care nu va adauga niciun gram in plus la greutatea pe care o ai.

4. Mix de cereale cu fructe si iaurt

Iaurtul cu fructe este un desert adorat de multe femei, insa trebuie sa stii ca produsele achizitionate din supermarketuri contin o multime de conservanti si, desigur, zahar, unul dintre inamicii cei mai de temut ai siluetei tale. Daca vrei sa te bucuri de un desert care nu ingrasa, incearca urmatoarea combinatie: amesteca doua linguri de cereale integrale cu 200 de grame de iaurt simplu, pe care il poti prepara chiat tu urmand indicatiile de aici , si adauga cel putin unul dintre fructele tale preferate. Noi iti sugeram sa incerci o piersica, o nectarina sau niste capsuni ori zmeura, pentru un plus de aroma.

Citeste si: Delicii energizante pentru primavara

3. Branza de vaci cu fructe 

Ai pofta de o gustare la serviciu si cel mai simplu ar fi sa optezi pentru niste napolitane ori niste biscuiti cu crema de la automatul de dulciuri? Iata ce iti propunem noi: o portie de branza cottage (de vaci), care contine proteine ce te vor face sa uiti de foame, alaturi de cateva bucati de fructe ce iti vor satisface nevoia de dulce. Cu siguranta vei uita de produsele nesanatoase, pline de zahar, care nu te ajuta sa te pazesti de kilogramele in plus!

2. Rondele de orez cu unt de arahide si piure de banane

De ce sa cumperi prajiturele care ingrasa cand poti prepara in doar 2 minute unul dintre cele mai savuroase dulciuri care nu ingrasa? Tot ce trebuie sa faci este sa pui o banana sau doua intr-un blender, pentru a obtine un piure, pe care sa il amesteci apoi cu o lingura de unt de arahide. Serveste mixul dulce alaturi de doua-trei rondele de orez.

Citeste si: Biscuiti deliciosi cu unt si musli – o gustare pentru orice varsta!

1. Capsuni si ciocolata amaruie

Cum ai putea refuza unul dintre cele mai sexy deserturi ? Capsunile inmuiate in ciocolata neagra nu au numai un gust deosebit, ci contin si substante benefice organismului: fructele sunt pline de vitamina C, iarciocolata neagra este plina de antioxidanti si ajuta la mentinerea siluetei, fiind indicata chiar si in curele de slabire. Asadar, incearca si tu aceasta combinatie care ocupa primul loc in topul dulciurilor care nu ingrasa, pe care noi l-am alcatuit special pentru tine.

Material preluat de pe www.divahair.ro

Related posts

Stilul outdoor, pentru cei care iubesc natura

Adina Meyers

Call for Architects and Designers – Delta Studio pregătește Albumul „Lifestyle Design Interior” 2021

Adina Meyers

Eleganta de Monaco la tine in gradina!

Adina Meyers