LifeStyle

Praktiker implineste 10 ani pe piata din Romania

Momentul aniversar este marcat printr-o campanie de recompensare a clientilor Praktiker Romania. Astfel, toti cei care achizitioneaza produse in valoare de minim 100 lei din magazinele Praktiker, in perioada 6-26 septembrie, au sansa sa obtina unul dintre cele 150.000 de premii. Prin intermediul taloanele razuibile, primite la casa, se pot castiga 10 masini Skoda Citigo, 135 de tablete Samsung, 270 de smartphone-uri, vouchere sau cupoane valorice si multe alte cadouri surpriza.

„Praktiker Romania s-a situat intotdeauna aproape de clientii sai, adoptand o politica de fidelizare si recompensare a acestora. Si faptul ca, dupa 10 ani de activitate, suntem inca lideri de piata din punct de vedere al notorietatii spontane (83.8% in 2011) si asistate (97.3%) atesta ca, de-a lungul timpului, am ales cea mai buna strategie. Campania prin care marcam cei 10 ani de prezenta in Romania s-a axat foarte mult pe recompensarea clientilor nostri. Am incurajat si premiat creativitatea lor si ideile inedite de do-it-yourself prin campania „Idei de 10”, lansata inca din luna aprilie 2012. Am initiat un sistem de fidelizare „Cumperi si economisesti” pentru clientii nostri fideli, in luna iunie, iar acum continuam recompensarea lor prin campania aniversara din luna septembrie. Astfel, toti clientii care vor face cumparaturi de peste 100 lei in magazinele Praktiker vor fi castigatori. Vrem ca aniversarea celor 10 ani de Praktiker Romania sa ramana o amintire placuta pentru toti clientii nostri.”, declara Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Related posts

Studiu IKEA: 74% dintre bucuresteni mananca in bucatarie de luni pana vineri

Adina Meyers

Pentru un zâmbet sănătos: EludrilCLASSIC

Adina Meyers

Apartamente de vânzare în Iași sunt multe, dar cumpărătorii puțini

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe