LifeStyle

Arta minerala – un eveniment Knauf Insulation

Interpretari originale ale vatei minerale: volume suspendate, iluminate, modele de fatade urbane, a caror diversitate insumeaza caracterul vibrant al orasului, structuri abstracte, siluete de foc – au fost surprinse in cadrul evenimentului Knauf Insulation – unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante.

Sculpturile atipice, realizate in vata minerala Knauf Insulation de catre tineri arhitecti talentati, au putut fi admirate, fiind expuse in cadrul evenimentului. De asemenea, acestea au fost “testate” intr-un spectacol pirotehnic surprinzator, pus in scena prin-un moment artistic dedicat al trupei Hypnosis. Astfel, a fost pusa in valoare, intr-o maniera artistica, una dintre caracteristicile importante ale produselor Knauf Insulation: incombustibilitatea.

“Ne-am propus ca prin intermediul acestui eveniment sa evidentiem intr-un mod atipic importanta utilizarii unor materiale adecvate in izolarea locuintei. Incombustibilitatea este o caracteristica obligatorie a materialelor izolatoare, care ne ajuta sa ne protejam locuinta de incendii. Produsele Knauf Insulation din vata minerala indeplinesc cu succes aceasta caracteristica, beneficiind de cele mai ridicate standarde europene din clasa A1, privind reactia la foc”, a declarat Adrian Garofeanu, Country Manager Knauf Insulation.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta in numar mare a specialistilor din domeniu: arhitecti si presa specializata.

Related posts

Design si tehnologie de ultima ora

Adina Meyers

Mii de fani prezenti la inca un concert Scorpions de neuitat, la Bucuresti Cand coloana sonora a vietii tale este rock’n’roll-ul, nu ai cum sa imbatranesti

Adina Meyers

Sony prezinta noile reportofoane colorate cu memorie flash si player MP3

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe