LifeStyle

Millstick.ro te premiaza cu un sticker de perete! Afla cine sunt castigatorii!

Stickerele de perete reprezinta cea mai putin costisitoare modalitate prin care va puteti decora locuinta, intr-un timp cat mai scurt si cu un efort minim depus. Usor de aplicat, stickerele au un impact vizual puternic, astfel incat un perete alb, monoton, devine centrul atentiei in orice interior.

Castiga unul dintre cele 4 stickere de la Millstick.ro in perioada 22 mai-19 iunie 2013. 

Povesteste-ne intr-un comentariu la acest articol in ce interior ai folosi stickere de la Millstick.ro 

Saptamanal, in fiecare joi, vom extrage cate un castigator, asadar aveti o saptamana la dispozitie sa ne povestiti lucruri frumoase 🙂

Cea mai interesanta poveste a saptamanii va fi premiata.

Mult succes!

* Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal. La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice. Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute pe talon/mail sa coincida cu cele din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270 Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/ sau vor fi trimise prin curier. Taxele de transport privind curierul vor fi suportate de partenerul concursului in urmatoarea situatie: daca cei desemnati castigatori sunt din aria curieului.Cei din Bucuresti vor merge la sediul partenerului sa-si ridice premiile, in timp ce aceia din provincie se vor prezenta la cel mai apropiat sediu al curierului pentru a intra in posesia acestuia.Premiile nerevendicate in termen de 20 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanti.”

 

 

Related posts

Arta contemporana in Biserica Anglicana din Bucuresti

Adina Meyers

Cina in familie, o traditie care ar trebui sa existe in fiecare casa!

Adina Meyers

Sistemele de climatizare eficiente energetic sunt în creştere pe segmentul rezidenţial

Adina Meyers