LifeStyle

Inovatie Viking premiata pentru design: Masina electrica de tuns iarba pentru femeile cu pasiune pentru gradinarit

Manerul se poate adapta pentru orice inaltime corporala si asigura confort in timpul lucrului, reducand oboseala. In plus, designul masinii a fost gandit astfel incat utilizatoarele sa poata manevra fara probleme cosul colector al ierbii, astfel ca poate fi scos şi pus la loc intr-un mod extrem de simplu. Versatilitatea lui ME 339C nu se opreste aici. Utilajul este conceput sa devina multifunctional, cu ajutorul accesorizarilor. Astfel, iarba tunsa poate fi colectata in cos sau poate fi maruntita fin si aruncata pe teren, ca ingrasamant si adaos de umiditate.  

Alimentarea pentru ME 339C se realizeaza direct de la o priza de 220, aparatul fiind ideal pentru amenajarea unui gazon de pana la 500 de metri patrati. Usurinta in utilizare, impreuna cu toate inovatiile de design si functionalitate le vor face pe femei sa fie atrase si mai mult de gradinarit.

Parte a grupului Stihl, firma Viking reprezinta divizia pentru utilaje de gradinarit a producatorului german. Fabrica Viking se afla in Tirol, Austria. In aceeasi locatie sunt reunite toate departamentele de cercetare, dezvoltare, productie, achizitie, vanzari si testing produse. Alaturi de STIHL, este in prezent unul dintre cei mai inovatori si importanti producatori de utilaje de gardinarit din Europa. 

Related posts

Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

Adina Meyers

Repornesc trenurile internaționale din 1 iulie. Ce rute sunt

Adina Meyers

Formarea profesionala in industria mobilei: Probleme si solutii

Adina Meyers