Calatorii LifeStyle

Ana Pan sarbatoreste 25 de ani cu un nou concept de magazin si cu produse personalizate

Anul acesta Ana Pan, bine cunoscutul lant premium de cofetarie, brutarie si patiserie, implineste 25 de ani. Ca la orice varsta memorabila, unele lucruri se schimba, pe cand altele se pastreaza si apreciaza. Ce se schimba este infatisarea noului concept store Ana Pan din bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 5C semnat de arhitectul Corvin Cristian. Ce se pastreaza sunt amintirile frumoase, experienta impresionanta si migala desavarsita cu care maestrii cofetari si brutari creeaza produse proaspete in fiecare zi.

Inspirat de naturaletea ingredientelor folosite, design-ul shopului preia din nuantele si texturile acestora, pe un fundal neutru-discret si radiaza bej, maro, pana la portocaliu sters, alb cald si esente de lemn natur. Noul Ana Pan devine astfel sufrageria din oras care ii invaluie intr-o atmosfera deschisa si primitoare pe toti cei care ii calca pragul.

Noul design Ana Pan indeamna la confort si la interactiune

Definirea noului concept Ana Pan vine din dorinta de a aduce mai aproape de clientii nostri echipa de experti Ana Pan, intr-un spatiu deschis in care sa poti interactiona direct cu cel care-ti pregateste un tort aniversar pentru familie sau cu cel care-ti coace un croissant proaspat si cald de dimineata, in scurta oprire in drumul spre birou. Noi la Ana Pan credem ca poti fi bucurestean autentic intr-un shop 100% romanesc, ce apreciaza produsele traditionale si reinventate. Este o promisiune pe care o facem de un sfert de veac clientilor nostri si vom continua sa o facem cu tarie, pentru cel putin inca 25 de ani”, povesteste Alexandra Copos de Prada, Presedinte al CA Ana Pan.

Geniul creativ din spatele design-ului

Noul concept shop Ana Pan a luat viata cu ajutorul arhitectului Corvin Cristian, care a creat un spatiu prietenos si confortabil: ”Am vrut sa proiectez un spatiu in care oamenii sa se bucure de momente de relaxare, dar care sa fie reprezentativ pentru pozitionarea Ana Pan. Astfel, am combinat culori calde cu texturi naturale, precum lemnul masiv sau placajul brut ne-finisat, pentru a evidentia produsele realizate cu ingrediente la fel de naturale”, povesteste Corvin.

De la un design nou, la produse personalizate

Daca ajungeti la noul concept store Ana Pan veti gasi produsele care i-au facut faimosi – cofetarie la superlativ, brutarie artizanala si patiserie traditionala, insa si o gama excelenta nou lansata de fresh food cu sandwichuri delicioase, salate variate si supe fierbinti. În acelasi timp, pentru iubitorii de specialitati de cafea, noul coffee bar ofera toate sortimentele de cafele fine si ceaiuri aromatice pentru sezonul rece pe care le puteti degusta direct in shop in zona de cafenea adiacenta. Ana Pan devine astfel un spatiu prietenos si deschis, in care „rapim” un moment de relaxare din tumultul cotidian.

Cele peste 500 de produse, de la „vedetele” amandina, savarina, ecler sau tarte cu fructe si pana la noile sortimente ii asteapta pe clienti in magazinul Ana Pan din bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 5C, locul perfect in care bucurestenii pot savura produse delicioase, intr-o atmosfera primitoare.

 

Related posts

Tefal, stil de viata sanatos

Adina Meyers

STIHL România: “Avem loc pentru 100 de dealeri noi în rețea”

Adina Meyers

E oficial: Prima rută cultural turistică din România este în Bihor! -VIDEO

Adina Meyers