LifeStyle

Hornbach da startul campaniei umanitare “Impreuna le daruim spiritul copilariei!”

In perioada 26 mai – 30 iunie, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, in parteneriat cu Fundatia Mereu Aproape, organizeaza o campanie umanitara de colectare de jucarii pentru copiii defavorizati. In plus, pentru a sarbatori Ziua Copilului, pe 31 mai, retailerul va realiza si o serie de activitati speciale pentru cei mici.

„Deoarece luna iunie este dedicata celor mici, ne-am dorit sa venim in sprijinul copiilor nevoiasi si sa le oferim si acestora sansa de a zambi si a se bucura de jucarii. Astfel, in perioada 26 mai – 30 iunie, in toate magazinele Hornbach din tara va fi organizata o campanie de strangere de jucarii, clientii nostri avand posibilitatea de a darui astfel spiritul copilariei prin fiecare jucarie donata”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Potrivit acestuia, campania se va desfasura in parteneriat cu Fundatia Mereu Aproape, aceasta fiind resposabila de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai caror copii vor beneficia de jucariile colectate pe parcursul lunii iunie.

„Pe langa faptul ca este o actiune umanitara, campania are si o componenta educativa. inca din copilarie este important ca parintii sa isi invete copii sa se bucure de varsta lor, dar in acelasi timp, sa fie atenti si la nevoile celor mai putin norocosi si sa imparta o parte din jucarii cu acestia”, a subliniat Mugurel – Horia Rusu.

Astfel, parintii pot selecta impreuna cu cei mici jucariile pe care acestia nu le mai folosesc si pe care doresc sa le trimita catre copii defavorizati, ulterior urmand ca acestea sa fie aduse in oricare magazin Hornbach din tara si colectate in cadrul unui stand special amenajat. Este important insa ca acestea sa fie curate si functionale pentru ca micutii care le vor primi sa se poata bucura.

“De la egal la egal, daruim si suntem aproape de familiile nevoiase. Mutam muntii pentru copiii care au dreptul la o copilarie frumoasa. De la un laptop la o casa, sute de romani au primit ajutorul atunci cand au avut nevoie. Orice roman poate schimba viata unui copil, trebuie doar sa vrea si sa stie unde sa vina atunci cand vrea sa daruiasca neconditionat. in urma acestei actiuni vom oferi EMOtIE, lucru strain de un copil nascut intr-un mediu pe care nu si l-a dorit, dar il accepta deoarece acolo este FAMILIA lui”, a declarat, la randul sau, Andreea surghie, Project Manager Fundatia Mereu Aproape.

inainte de a fi trimise catre copii defavorizati, toate jucariile colectate pe durata campaniei vor fi selectate in functie de recomandarile de varsta si igienizate pentru a putea fi utilizate in siguranta de catre beneficiari.

Ateliere speciale de Ziua Copilului

Pe langa campania de colectare de jucarii, cu ocazia Zilei Copilului, Hornbach va organiza in toate magazinele sale si actiuni speciale pentru cei mici. Astfel, pe parcursul zilei de sambata, 31 mai, toti copii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani sunt asteptati in magazinele Hornbach, la ateliere creative.

 

Orar desfasurare ateliere

1. Hornbach Balotesti

Atelier (orele 10:30 – 12:10)

2. Hornbach Militari

Atelier (orele 16:30 – 18:10)

3. Hornbach Berceni

Atelier (orele 13:30 – 15:10)

4. Hornbach Timisoara

Atelier (orele 11:00 – 12:40)

5. Hornbach Brasov

Atelier (orele 10:00 – 17:00)

 

„De ziua lor, cei mici vor avea posibilitatea de a-si exersa creativitatea si imaginatia la Hornbach. Astfel, copii isi vor putea testa abilitatile practice, sub atenta supraveghere a unor persoane specializate”, a mai adaugat Mugurel – Horia Rusu.

Detalii suplimentare despre fiecare actiune dedicata copiilor din magazinele Hornbach pot fi gasite pe pagina oficiala www.hornbach.ro. De asemenea, tot aici pot fi gasite mai multe informatii si despre campania de colectare de jucarii pentru micutii nevoiasi. 

Related posts

Top 10 locuri pe care să le vezi în Norvegia

Adina Meyers

Petrecere exclusivista Pinum Doors & Windows cu ocazia aniversarii a 20 de ani in Romania

Adina Meyers

Workshopuri creative in cadrul Atelier Irina Neacsu

Adina Meyers