Daca iti doresti o locuinta durabila trebuie sa iei in calcul ca, pe termen lung, apa poate fi unul dintre cei mai mari inamici ai proiectelor de constructii! Tocmai din acest motiv, suprafetele de beton trebuie acoperite cu un strat de mortar de impermeabilizare si protectie ce are rolul de a creste rezistenta acestora si, cel mai important, de a stopa infiltratiile.

Pentru a veni in ajutorul tau, specialistii Sika iti recomanda folosirea unui produs performant de impermeabilizare, mai ales in zonele in care betonul intra in contact direct cu apa. in acest sens, mortarul Sika Top Seal-107 este solutia ideala pentru a asigura terasei sau balconului tau o rezistenta de durata. De asemenea, datorita calitatilor sale, produsul poate fi folosit si pentru impermeabilizarea beciului, a fundatiei, a rezervoarelor de apa sau chiar a piscinelor.

SikaTop Seal-107 este un mortar bicomponent gata de utilizare, semi-elastic, pe baza de ciment modificat cu polimeri sintetici speciali si microsilice. Solutia recomandata este folosita atât pentru protectia suprafetelor din beton impotriva patrunderii apei si a umezelii, dar si pentru cresterea durabilitatii acestor structuri. in plus, SikaTop Seal-107 are componentele predozate, ceea ce elimina erorile la amestecare.

in ceea ce priveste utilizarea, solutia propusa de specialistii Sika se aplica foarte usor, direct pe suprafata suport, in doua straturi succesive, putându-se opta si pentru introducerea unei plase de armare rezistenta la alcalii intre cele doua straturi de mortar.

Atentie insa, pentru a obtine rezultatele dorite, stratul suport trebuie sa fie pregatit corespunzator prin spalare cu jet de apa sub presiune si nu trebuie sa aiba fisuri. In plus, acesta nu trebuie sa prezinte urme de contaminari, particule desprinse, uleiuri sau grasimi.

SikaTop Seal-107 poate fi gasit in retelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore/Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre solutiile Sika special create pentru impermeabilizari, dar si despre alte produse, viziteaza www.sika.ro.

 

 

Related posts

Cum alegi caloriferele potrivite pentru casa ta iarna aceasta?

Adina Meyers

Proiect de casă mică: suprafața utilă 118.6 mp

Adina Meyers

Elis Pavaje face cadou TVA-ul la achizitionarea unuia sau mai multor modele de pavaje rezidentiale

Adina Meyers