LifeStyle

O viata sanatoasa necesita un camin sanatos

Intr-o societate din ce in ce mai aglomerata si stresata, sanatatea nu mai reprezinta o prioritate asa ca, in lipsa de timp, o neglijam. Ritmul alert in care se desfasoara chiar si o zi obisnuita lasa loc oboselii, astfel ca incepem sa nu mai dam randamentul dorit.

Din fericire exista cateva trucuri care odata deprinse ne salveaza din calea stresului si din calea oboselii cronice. Propria locuinta ar trebui sa fie punctul de pornire daca vrei sa faci o schimbare si sa incepi sa te concentrezi asupra unui stil de viata sanatos.

Mancarea pe care o cumperi, miscarea zilnica sau o gandire pozitiva sunt doar cateva dintre lucrurile cu ajutorul carora trebuie sa incepi sa-ti construiesti o viata sanatoasa. Pe langa toate acestea, perioadele de odihna, mai exact somnul, sunt poate cele mai importante momente ale zilei. De ce? Atat corpul, cat si psihicul nostru au nevoie sa ia o pauza in care sa isi „reincarce bateriile” si sa ne pregateasca pentru provocarile unei noi zile.

Un somn odihnitor poate parea solutia optima pentru a ne pune pe picioare in doar cateva ore, dar ce faci daca programul haotic sau stresul nu te lasa sa dormi? Iata cateva sfaturi practice care iti vor asigura un somn confortabil, desprins din povesti:

  • Incearca sa respecti un orar de somn specific dupa care sa te ghidezi. Odihna haotica nu-ti va permite o relaxare completa;

  • Renunta la exercitiile fizice inainte de culcare, acestea iti vor stimula organismul, iar somnul va veni mult mai greu;

  • Aeriseste dormitorul zilnic, in felul acesta aerul curat din camera te va ajuta sa adormi mai repede;

  • Opreste sursele de lumina sau zgomot. Intunericul din camera si lipsa sunetelor de fundal iti pot asigura un somn profund.

 

Bineinteles, nu putem vorbi despre odihna de calitate fara produse de dormit pe masura. Green Future cunoaste aceste nevoi si este alaturi de tine in acest proces de schimbare. Tocmai de aceea, incepe calatoria alaturi de tine si iti recomanda perna Nature Bambus.

Țesatura din bambus satinat 100% este matlasata cu un strat generos din vata de bambus 100%, iar interiorul este umplut cu un amestec de fibre de bambus 100% si bilute siliconice.

Avand proprietati antialergice si antimicrobiene naturale, bambusul este o alegere perfecta pentru sanatatea ta, dar si o solutie ideala pentru persoanele cu ten sensibil sau pentru cei ce sufera de alergii sau de astm. Beneficiaza de o ventilatie exceptionala a fibrelor de bambus prin dispersia umiditatii excesive, fiind potrivita persoanelor care transpira excesiv in timpul somnului.

Fa o schimbare in viata ta si alege sa duci o viata sanatoasa alaturi de cei apropiati tie si de partenerul tau de incredere – Green Future!

Ne poti face o vizita aici pentru mai multe detalii.

 

Related posts

Fântâna Miorița este redeschisă în urma finalizării lucrărilor ample de reabilitare

Adina Meyers

VEKA Romania lanseaza SOFTLINE 82, sistemul ideal pentru un viitor eficient

Adina Meyers

Green Future deschide un nou spatiu comercial

Adina Meyers