LifeStyle

Elements si Petrolul si-au adjudecat titlurile in cupa la minifotbal HAYDAR ALIYEV

Pe 9 mai 2012, Parcul Herastrau a fost gazda Cupei la  minifotbal HAYDAR ALIYEV. Evenimentul fotbalistic amator, organizat de SOCAR Romania si  Organizatia ODLAR YURDU a sarbatorit a 89-a aniversare a liderului national al Azerbaidjanului HAYDAR ALIYEV. La eveniment au participat peste 60 de jucatori romani si azeri grupati in echipe mixte.

Cele 8 echipe de tineri reprezentanti ai poporului Azerbaidjan si romani si-au disputat titlul mai bine de 4 ore. La capatul turneului echipa mixta romano-azera inititulata Elements a fost declarata castigatoarea Cupei Haydar ALIYEV.

„Felicit castigatorii acestui eveniment fotbalistic. Ma bucur ca si petrolul a avut un cuvant de spus astazi si a ocupat pozitia a doua  in competitia dedicata liderului incontestabil al statului Azerbaidjan HAYDAR ALIYEV. A fost o zi, in care atat azerii, cat sIIi romanii au vorbit pe terenul de fotbal o limba comuna: aceea a sportului simbolic, ca semn al bunei cooperari romano-azere. SOCAR Romania a dedicat acesta zi liderului HAYDAR ALIYEV care a reprezentat si va reprezenta mereu  cheia stabilitatii si a strategiei Azerbaidjanului, ca pol de influenta internationala”,  a precizat Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

In cadrul competitiei, titlul de cel mai bun portar i-a revenit tanarului roman Anton Adrian in timp ce cel mai bun jucator a fost declarat azerul Wussal Hasanov.

„Am serbat cu acesta ocazie si Ziua Europei la finalul careia s-a disputat marea finala Europa Ligue pe stadionul din Bucuresti.  Cupa HAYDAR ALIYEV s-a dorit a fi o avanpremiera reusita pentru competitii profesioniste de profil” a mai spus Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Compania petroliera SOCAR este prezenta in Romania din anul 2007 si detine in prezent o retea de 14 benzinarii in judetele Botosani, Suceava si Neamt. In prezent  SOCAR Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata distibutiei de carburanti din nord-estul tarii. Compania petroliera SOCAR este angrenata in o serie de proiecte de gaze naturale care joaca un  important in securitatea energetica a Europei.

In luna martie compania petroliera, in calitate de tara gazda e competitiei europene Eurovision 2012 a decis sa-i sprijine pe reprezentantii Romaniei in concursul prevazut pentru finalul lunii mai al acestui an. 

Related posts

FEST(in) pe Bulevard ediția a VI-a

Adina Meyers

Cum poti sa obtii un miros proaspat si placut in fiecare zi si in cazul locuintei tale

Adina Meyers

Pana in 2015, 50% dintre europeni vor suferi de cel putin o alergie

Adina Meyers