LifeStyle

Elements si Petrolul si-au adjudecat titlurile in cupa la minifotbal HAYDAR ALIYEV

Pe 9 mai 2012, Parcul Herastrau a fost gazda Cupei la  minifotbal HAYDAR ALIYEV. Evenimentul fotbalistic amator, organizat de SOCAR Romania si  Organizatia ODLAR YURDU a sarbatorit a 89-a aniversare a liderului national al Azerbaidjanului HAYDAR ALIYEV. La eveniment au participat peste 60 de jucatori romani si azeri grupati in echipe mixte.

Cele 8 echipe de tineri reprezentanti ai poporului Azerbaidjan si romani si-au disputat titlul mai bine de 4 ore. La capatul turneului echipa mixta romano-azera inititulata Elements a fost declarata castigatoarea Cupei Haydar ALIYEV.

„Felicit castigatorii acestui eveniment fotbalistic. Ma bucur ca si petrolul a avut un cuvant de spus astazi si a ocupat pozitia a doua  in competitia dedicata liderului incontestabil al statului Azerbaidjan HAYDAR ALIYEV. A fost o zi, in care atat azerii, cat sIIi romanii au vorbit pe terenul de fotbal o limba comuna: aceea a sportului simbolic, ca semn al bunei cooperari romano-azere. SOCAR Romania a dedicat acesta zi liderului HAYDAR ALIYEV care a reprezentat si va reprezenta mereu  cheia stabilitatii si a strategiei Azerbaidjanului, ca pol de influenta internationala”,  a precizat Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

In cadrul competitiei, titlul de cel mai bun portar i-a revenit tanarului roman Anton Adrian in timp ce cel mai bun jucator a fost declarat azerul Wussal Hasanov.

„Am serbat cu acesta ocazie si Ziua Europei la finalul careia s-a disputat marea finala Europa Ligue pe stadionul din Bucuresti.  Cupa HAYDAR ALIYEV s-a dorit a fi o avanpremiera reusita pentru competitii profesioniste de profil” a mai spus Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Compania petroliera SOCAR este prezenta in Romania din anul 2007 si detine in prezent o retea de 14 benzinarii in judetele Botosani, Suceava si Neamt. In prezent  SOCAR Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata distibutiei de carburanti din nord-estul tarii. Compania petroliera SOCAR este angrenata in o serie de proiecte de gaze naturale care joaca un  important in securitatea energetica a Europei.

In luna martie compania petroliera, in calitate de tara gazda e competitiei europene Eurovision 2012 a decis sa-i sprijine pe reprezentantii Romaniei in concursul prevazut pentru finalul lunii mai al acestui an. 

Related posts

Aventuri cu Iepurașul de Paște

Adina Meyers

Black Friday la Bonami

Adina Meyers

Directiva privind Medicamentele Falsificate intră în vigoare – se adoptă noi măsuri pentru siguranța pacienților

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe